Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam mam pytanie w zeszłym tygodniu miałam zabieg łyżeczkowania i teraz w piątek kolejny czy po 2 łyżeczkowaniach będę miała jakieś problemy z zajściem w ciążę proszę o informację bo boje się że mogę nigdy już nie zajść w ciążę
Na pewno warto kontrolowac szyjke w kolejnej ciazy, bo zabiegi moga ja oslabic.Witam mam pytanie w zeszłym tygodniu miałam zabieg łyżeczkowania i teraz w piątek kolejny czy po 2 łyżeczkowaniach będę miała jakieś problemy z zajściem w ciążę proszę o informację bo boje się że mogę nigdy już nie zajść w ciążę
Wolne beta hcg oznacza się w czasie wykonywania badania prenatalnego. Z tego co pamiętam, to dobrze jak wynik jest niski. Ale jeszcze trzeba by było porównać z Pappą (oba poniżej 0,33 mom mogą świadczyć o zespole edwarda i patau)Dziewczyny ja znow odnosnie tej bety ale Wolna Beta Hcg , ja sobie badam ya zwykla i jest ok. Ale gin zalecila wolne beta hcg i takie zbadalam i zglupialam... bo ani norm do tego nie ma ani nic.. a moj wynik <2 czy ktoras wie po co to sie bada i co to.ma byc ? :/
Mam tylko <2 . Tez kojarze to z badaniem prenatalnymWolne beta hcg oznacza się w czasie wykonywania badania prenatalnego. Z tego co pamiętam, to dobrze jak wynik jest niski. Ale jeszcze trzeba by było porównać z Pappą (oba poniżej 0,33 mom mogą świadczyć o zespole edwarda i patau)
@Sandi25 Łyżeczkowanie nie wpłynie nie możliwość zajścia w ciążę, ale może powodować problemy z szyjką na późniejszym etapie
No widzisz ...a tak się martwilas nastaw się teraz pozytywnie i już nie zamartwiajDziewczyny wszystko jest w porządku. Serduszko bije, mam założona kartę ciąży
Jeszcze fajna sytuacja bo w tym szpitalu co chce rodzić jest opieka nad ciężarnymi i wszystkie badania będę miała za darmo. Także też mnie to ucieszyło, bo chyba za same przeciwciala płaciłam ponad 300 złNo widzisz ...a tak się martwilas nastaw się teraz pozytywnie i już nie zamartwiaj![]()
Co badasz na krzepliwosc i jak czesto?
Ja już dziewczynki bromergon całą tabletkę na spanie. Dobrze się czuję po nim, nie mam skutków ubocznych.
Cześć,
Poleciły mi Wasze forum moje kochane marcówki, z którymi wspólnie szłyśmy przez ciążę.
Niestety moja się zakończyła w czwartek w 19tc. Zaraziłam się parwowirusem i mimo że bardzo szybko się zdiagnozowałam bo od razu robiłam przeciwciała jak córka to przyniosła do domu, to szkody okazały sie juz zbyt duże. Mimo świadomej decyzji o zakończeniu ciąży bardzo to przeżywam i nie mogę sobie poradzić z tą stratą. Czy któraś z Was straciła też tak wysoką ciążę?
Chcemy z mężem starać się jak najszybciej, bo latka jednak lecą. 22.11 mam wizytę u gin to zobaczymy co mi powie, a póki co mogę sobie przycupnąć w Waszym wątku?
Dziewczyny właśnie czekam na przyjęcie na IP. MAM jakieś dziwne kłucia w pochwie i teraz już boli mnie brzuch ale może to z nerwów. Bardzo się boje![]()
Dziewczyny ja znow odnosnie tej bety ale Wolna Beta Hcg , ja sobie badam ya zwykla i jest ok. Ale gin zalecila wolne beta hcg i takie zbadalam i zglupialam... bo ani norm do tego nie ma ani nic.. a moj wynik <2 czy ktoras wie po co to sie bada i co to.ma byc ? :/ Zobacz załącznik 911844
Witam mam pytanie w zeszłym tygodniu miałam zabieg łyżeczkowania i teraz w piątek kolejny czy po 2 łyżeczkowaniach będę miała jakieś problemy z zajściem w ciążę proszę o informację bo boje się że mogę nigdy już nie zajść w ciążę
Wolne beta hcg oznacza się w czasie wykonywania badania prenatalnego. Z tego co pamiętam, to dobrze jak wynik jest niski. Ale jeszcze trzeba by było porównać z Pappą (oba poniżej 0,33 mom mogą świadczyć o zespole edwarda i patau)