Oczekujaca123
Fanka BB :)
@Pannacota przykro mi
:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, Ty miałaś już wizytę u immunologa czy będziesz miała?@Pannacota przykro mi:*
Mialam, teraz czekam na wyniki badan i kolejna mam 5grudniaKochana, Ty miałaś już wizytę u immunologa czy będziesz miała?
Ja już myślę, że czeka nas (mnie i męża) samotność. :-(
Dziewczyny, tak mnie ciągnie macica, aż muszę co jakiś czas wstawać. Pewnie na @...
Jakie badania Ci zlecił? Chcę pobrać skierowanie i chcę wiedzieć, co mówić...Mialam, teraz czekam na wyniki badan i kolejna mam 5grudnia
Powiedzialam o stracie, pokazalan wyniki trombofili i zaproponowala badania na zespol antyfosfolipifowy + dala zaswiadczenie ze mam brac heparyne, acard i metylowane witaninyJakie badania Ci zlecił? Chcę pobrać skierowanie i chcę wiedzieć, co mówić...
Aha, oki. Może uda mi się zdobyć skierowanie. A jak nie zdobędę, to idę prywatnie.Powiedzialam o stracie, pokazalan wyniki trombofili i zaproponowala badania na zespol antyfosfolipifowy + dala zaswiadczenie ze mam brac heparyne, acard i metylowane witaniny
Na weekend się spodziewam @. Jutro ostatni dzień luteiny.@Dagmarka1991 nie myśl tak. Na pewno Wam się uda wierzę w to :* kiedy spodziewasz się @? Ja jeszcze przebadam przed wizytą homocysteine jak tak czytam co piszecie to dla spokoju ducha żeby wiedzieć jak sytuacja
Od 16 dnia cyklu mam brać do 25 dnia.@Dagmarka1991 a od którego dnia cyklu brałas luteine i przez ile dni?