• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 to w takim razie zrobię jeszcze to badanie przed wizytą. Czy te witaminy to już są na receptę czy normalnie w razie potrzeby dostanę w aptece?

To są witaminy bez recepty, tylko czasem w aptece ciężko dostać. Można szukać na necie. Są 3 firmy z których można szukać: solgar, swanson i aliness. Ważne żeby nie było to kwas foliowy tylko folian, a WitB12 to metylokobalamina i nie ta zwykła ;)
Są też preparaty "modulatory homocysteiny" też można spróbować, bo tak jak mówię na każdego działa co innego ;)

@Ela93 z tego.o wiem w luxmed na te badania nie trzeba się wcześniej umawiać. Ja zazwyczaj sprawdzam jak wygląda przygotowanie i idę podaję nazwę badania i robię :) na wymaz z szyjki trzeba wcześniej się umawiać to tylko chlamydia jest o ile się nie mylę

@Takaja123 wymaz jest na chlamydie, ueraplazma i mykoplazme. Przynajmniej w moim labie to jest jako jedno badanie i ja tak miałby robione ;)
Generalnie czuje się okej, dziękuję że pytasz. Ale jutro wizyta więc wiesz jak to jest - uaktywnil się już standardowy stres co tam się jutro okaże...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry