• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ela93 te bakterie możesz zrobić później. W sensie nie musisz 6tyg po stracie, bo jeśli są te bakterie, to same nie znikną ;) i niestety te dziady nie dają totalnie żadnych objawów... Wiem bo ja byłam w totalnym szoku jak wyszło że mam ueraplazme... Ale antybiotyk na 2tyg ja i mąż, potem badanie kontrolne i wszystko było już git :)
To dobrze że nie muszę odrazu. Więc je zrobię może pod koniec listopada.
A te p/c. Wyniki konsultowalas tylko z ginekologiem czy innymi lekarzami

reklama
To u mnie na odwrót. Mój mąż to mówi będzie kolejne może tak powinno być. A jak już mu wspominam że będzie musiał się przebadać to unika mnie jak nie wiem co i mówi że nie ma takiej opcji bo u niego wszystko w porządku
Mój chciAłby już się starać, ja chcę chwilę poczekać..iść do lekarza itp

To dobrze że nie muszę odrazu. Więc je zrobię może pod koniec listopada.
A te p/c. Wyniki konsultowalas tylko z ginekologiem czy innymi lekarzami

Wyniki konsultowalam z dziewczynami na forum :D mam cudowną lekarke ale niestety po stratach musiałam sama być dla siebie lekarzem. Sama musiałam się dowiedzieć jakie badania.. Sama musiałam się dowiedzieć jakie wyniki i jakie leki na to. Na szczęście akurat zespół antyfosfolipidowy wyszedł mi ujemny, więc tu nie było czego konsultowac. Ale np przeciwciała ana konsultuje się z reumatologiem i to akurat zrobiłam :) a od krzepliwosci to pewnie hematolog będzie potrzebny, chyba że masz ogarniętego gina i będzie wiedział co z tymi wynikami dalej zrobić

Więc już nic nie stanie na przeszkodzie ;-) ;) Założą sprawnie, szybko i bezboleśnie :tak: Ja leżałam chyba jeszcze ze 2 dni na obserwacji i wyszłam. Będzie dobrze, kciukam &&&&

Największy klasyk z klasyków to kwas foliowy :tak: Ja biorę femibion natal 1 - myślę, że ma fajny skład :happy2:
Mam jakieś schizy ze z jakiegoś powodu nie będą mogli mi tego szwu założyć, ale to już jest po prostu moja głupota ;)
Miałaś ten szew zakładany w narkozie?
Ja idę do szpitala w środę, jeśli posiewy będą ok to w pt szew i jeśli po szwie będzie ok to w poniedziałek do domu :)

@Ela93 dobrze, że szybko działasz pod kątem badań. Będziesz miała spokojna głowę później. Na badaniach są podane normy więc sama też możesz coś wywnioskować :) ja idę z wynikami w czwartek tylko jeszcze jutro zrobię homocysteine i tsh powtórzę.
@roki_1991 czy w zespole antyfosfolipidowym jeśli przeciwciała wyjdą ok to w tej becie może być coś jednak źle czy raczej wyszłoby coś z przeciwciał?
@xszaracodziennosc daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz. Każdy przeżywa to inaczej mój mąż pogodził się z tym i jak lekarze przy wypisie mówili że niedługo można będzie się starać to wirm, że trzymał się tej myśli. Jeśli chodzi o starania ja zastanawiałam się żeby po @ działać ale po rozmowie z mężem poczekamy jeszcze jeden cykl jak zalecił lekarz. Mąż widział co się działo jak ja to przeżyłam itp i dlatego woli poczekać żeby mój organizm zregenerowal się bardziej

@roki_1991 zobaczymy jak zareaguje na to mój lekarz, jak pojadę do niego pod koniec listopada. Napewno powie że nie potrzebnie robiłam jak wszystko wyjdzie w porządku.
@Takaja123 dzięki wam dziewczyny skusiłam się na badania. Jakby nie te forum to napewno bym nic nie robiła bo bym nie wiedziała. A tak to zrobię co ma zrobić i może się uda do grudnia zajść aby wszystko było dobrze.
@xszaracodziennosc wszystko pomału. Ja zdecydowałam że odrazu będzie się starać nie miałam zabiegu i dobrze się czuje.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry