roki_1991
Fanka BB :)
@Takaja123 to nie jest żadna beta tylko przeciwciała przeciwko beta2glikoproteinie, więc nie masz zrobionych wszystkich przeciwciał
zrób, bo dopiero wszystkie te wyniki razem dadzą prawidłowy obraz 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobaczymy :-/@Dagmarka1991 a moze implantacja
Nieczuły na poronienie, nawet się nie przejął.@Dagmarka1991 nie skreslaj goscia od razu bo madre badania dal. Zrob i idz zobacz jeszcze raz co powie. Potem zdecydujesz czy rzeczywiscie beznadziejny
Nieczuły na poronienie, nawet się nie przejął.
Ja jutro mam wizytę u ginekolog z wynikami męża... Dla mnie też były czarną magią, ale dzięki dziewczynom z forum zaczęłam się badać.@roki_1991 okej rozumiemja dopiero się uczę od Was wszystkiego i te niektóre badania to dla mnie czarna magia :O
Pół tego, co zlecił to już mam zrobione. Dopiero po trzeciej miesiączce mam powtórzyć hormonalne. On jest przeciwny, żeby okres wywoływać luteiną - tak powiedział.@Dagmarka1991 przykro mi , ze trafilas na takiego lekarza... niestety domyslam sie , ze wielu takich jest.. ja trafilam a większości na wyrozumialych i zaangazowanych.
Nie znam sie na badaniach, ale mysle ze cos zlecil, wiec to nie tak ze cie zbyl. I to zlecil wiecej niz zwykle tsh. Wiec nie odrzucalabym go na poczatku. Pewnie na poprawke bym wziela to co mowi o luteinie (chyba ze ma ona wplyw na badania ltore wykonasz jesli nie to nie musi wiedziec ze bierzesz, albo powiedz mu dosadnie ze taka jest decyzja ginekologa i juz ! Mi tez endo mowila, ze ona by odstawila metformine w ciazy sie nie bierze, diabtelog tez ale powiedzialam ze ginekolpg bierze to na swoja odpowiedzialność i ja wole brac bo czuje sie bezpieczniej... diabetolog zaakcpetowala.. endokrynolog kreci nosem wiec juz jej nie mowie.
A pamietaj, ze lekarz tez czlowiek. Mogl miec gorszy dzień. ;*