• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ponawiam pytanie. Każde laboratorium ma inaczej określone. Tutaj chodzi mi o badania ANA aby było już całe to będzie tutaj ANA 3?

Załączniki

• received_184511079121482.jpeg
    received_184511079121482.jpeg
    627,7 KB · Wyświetleń: 65
@roki_1991 chaotycznie napisałam wybacz. Chodzi mi o beta 2-glikoproteinie w zespole antyfosfolipidowym
O której masz dziś wizytę? :)

To też są przeciwciała w dwóch klasach i w nich też coś może wyjść. Dlatego trzeba zrobić i te i te ;)

24 dzień cyklu, nie wytrzymałam i zrobiłam test - ujemny. Nie ma sensu się starać. Jestem załamana.

Normalnie dostaniesz po uszach. 24dc to zdecydowanie za wcześnie na test, szczególnie o czułości 25!! Zwariowałas??? Ja miałam test o czułości 10 i zrobiłam go dzień po badaniu bety. Beta była ponad 300 a testowa kreska nie była tak mocna jak kontrolna.... Także no. Zdecydowanie za wczas. A plamka to akurat może być implantacja ;) poczekaj do planowanej @ i wtedy test :)

@roki_1991 przeciwciała zrobiłam, a jakoś ta betę pominelam i teraz się zastanawiam czy nie zrobić dodatkowo. W czwartek idę na wizytę z wszystkimi wynikami i będę rozmawiać z lekarzem. Tak szczerze mówiąc to już nie mogę doczekac się tej wizyty.

@xszaracodziennosc może niebawem przyjdzie. Mi wstrzymała się przez stres. Ile czasu minęło u Ciebie od poronienia? U mnie wywołanie było 10.09, a okres przyszedł 18.10 3 dni po wizycie kontrolnej jak już wiedziałam, że wszystko jest dobrze odetchnelam z ulga i zaraz pojawiła się @

Ostatnia edycja:
reklama
@Dagmarka1991 jasne, zgadzam sie z tym, sa niestety tez takie, ktore w wieku 34 wchodza w menopauze. Przepraszam, ze tak smece. Umowilam sie jutro do mojego starego gina, i doslownie i w przenosni, stary, bo chodzilam do niego z mlodym i stary, bo jest faktycznie stary. Nie wiem sama co mam robic, chwytam sie wszystkiego :( Obiecal mi, ze przy nastepnej ciazy wlaczy clexane i acard, z acardem nie czekalam, sama sobie przepisalam. Od jutra luteina, watpie, zeby cokolwiek zdzialala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry