• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cyniczna ja raz w życiu ubrałam gorset i nigdy więcej!!!! może ja nie potrafię w czymś takim chodzić?????????:dry: dość że tam gdzie ścisnęłam było ok to sadełko wylazło z innej strony to w dodatku ciągle miałam wrażenie że mi spadnie...... ja to chyba tylko w dresach powinnam chodzić.....:-D

reklama
No, w Irlandii taki standard jest :) Przyjaciółka wróciła stamtąd po półtorarocznym pobycie, mimo iz miała zostać na stałe. Powiedziała, że pogoda ją tam przytłacza i ma stany depresyjne. hymmm

no coz....ja tu ponad 2 lata jestem i wlasciwie nie planuje powrotu do Polski hahahha....ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic...no pocieszajace jest to ze zimowych ciuchow i butow nie potrzebujemy hheheeh

guska... ale ja mam duże mieszkanie - 120m kw... i nie mam w sypialni telewizora, tv na drugim końcu mieszkania jest! Lubego wczoraj w sypialni ino szelest lisci za oknem usypiał :)
alutka to kiepski gorset miałaś :) Ja ogólnie bardzo lubię body, gorsety i tamu tam podobne. Byleby lekko poddające się, tych zypełnie sztywnych (ślubnych na ten przyklad) nie trawię.

U mnie też spokojnie ze 2 osoby dodatkowe się najedzą:-)

Troszkę się odstresowałam bo zadzwoniłam do dyrektora i o nic mam się nie martwić.... ok niech tak będzie...
ale mam problem bo hotel zarezerwowali od 2 września a ja miałam jechać 1 wieczorem bo mój M chciał mnie zawieść... a tak to będę taskać się autobusem z manatkami na 5 tygodni....

ala u mnie problem zawsze jakis jest heheh...jeden woli to drugi tamto...dzis zrobilam ryz z papryka duszona a do tego pulpeciki z indyka w pysznym sosiku.....ale coz....nie wszyscy lubia ryz ale tylko to mialam w domu bo dopiero po poludniu pojedziemy na wieksze zakupy zapasy uzupelnic...wiec....chinsie zarlo dzis heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry