• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 @Lu_cy bardzo chce już jestem nastawiona na starania, jestem nastawiona, że uda się od razu jak wcześniej i liczę, że tak będzie. Muszę się przełamać I żyć dalej. Wszystkie moje wyniki są w porządku tym bardziej nie ma przeciwwskazań. Chyba nie ma znaczenia czy to będzie teraz czy za pół roku ten strach i lęk zawsze pozostanie.
@Oczekujaca123 przy dwójce babelkow to wszystko rośnie podwójnie :) oby szczęśliwie :*

@Oczekujaca123 @Lu_cy bardzo chce już jestem nastawiona na starania, jestem nastawiona, że uda się od razu jak wcześniej i liczę, że tak będzie. Muszę się przełamać I żyć dalej. Wszystkie moje wyniki są w porządku tym bardziej nie ma przeciwwskazań. Chyba nie ma znaczenia czy to będzie teraz czy za pół roku ten strach i lęk zawsze pozostanie.
@Oczekujaca123 przy dwójce babelkow to wszystko rośnie podwójnie :) oby szczęśliwie :*
Takaja a jak u cb z badaniami ? Robiłaś jakies?

@Ela93 Masz już resztę badań? Tak naprawdę te ana3 to będzie mógł zinterpretować lekarz (reumatolog lub immunolog) po dokładnym wywiadzie. To że niektóre wyniki wychodzą dodatnie, to nie od razu oznacza, że jesteś chora. Nawet drobne infekcje mogą powodować pojawienie się przeciwciał. I jeśli nie są one silnie dodatnie, to wg mojej wiedzy jest w porządku.

reklama
A już widzę :) tylko nie potrafię interpretować bo jutro idę do imunologa i będzie mi zlecał badania . Ostatni dzwonek bym zrobiła zespół antyfosfolipidowy .nie wiem czy go robić bo i tak będę brać heparyne i acard.
Jestem 3 tygodnie po poronieniu. W przyszłym tygodniu będę robiłam genetyczne badania.
I będę pod koniec listopada u swojego gina więc dam mi na co on powinien.
Najlepiej ten zespół zrobić do 6 tygodni po poronieniu tak właśnie dziewczyny pisały,.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry