reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Musiałam tak szybko być u gina, wiem że to szybko wszystko. Biorę duphaston 2 razy dziennie, acard 1 tabl dziennie, symvital, asmag 3 razy dziennie po dwie, no i ten letrox 50.
Ja tez bylam tak wczesnie, pierwsza wizyta 4t2d nie bylo zbytnio nic widac 5+2 byl pecherzyk a nawet dwa, ale jeden maly potem w 6 bylo widac juz dwa ladne cialkiem zoltym a serducho dopiero w obydwoch bylo w 7t4d , jak sie idzie szybciej to potem sie dłuży czas czekania na serducho ale ja tez wolalam byc od poczatku pod kontrolą ;)
Gratulacje ! ;* zycze nudnych 9 miesiecy

Ja zrobilam test ale wyszedł negatywny. O 15 mam wizyte mam nadzieję że nie mam torbiela i będzie tam wszystko w porządku. Mam trochę pytań do lekarza więc z wizyta mi zejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
@Takaja123 już po wizycie wracam do domu. Lekarz zbadał mnie i powiedział że wszystko w porządku. To że nie mam okresu to powiedział że normalne bo pęcherzyki są jeszcze małe i trzeba poczekać miesiąc na okres. Ale dostałam na wywołanie duphaston bo powiedziałem że chce spróbować w grudniu. Od 3 dnia @ mam zacząć brać clarzole na stymulacje przez 5 dni. I potem 5 po zakończeniu brania przyjechać i będzie zastrzyk. Więc zaczynam od grudnia. Badania są w porządku ale nie kazał robić chlamydia itp bo bd robić to w ciąży. Wspomnialam jeszcze o genetycznych i te akurat powiedział że dobrze zrobiłam

Do góry