Jivka
Moderator
W domu doczytałam i faktycznie. Myślałam nad Prenatal Uno, ale ten jest ewidentnie dla starających się.Brałam. Dobry skład ma
Niestety u mnie w aptece nie ma, dopiero na pn mi sprowadzą ale 2 dni nie zrobią różnicy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W domu doczytałam i faktycznie. Myślałam nad Prenatal Uno, ale ten jest ewidentnie dla starających się.Brałam. Dobry skład ma
Widziałam ostatnio w aptece doz wcześniej mąż mi gdzieś kupił [emoji12]W domu doczytałam i faktycznie. Myślałam nad Prenatal Uno, ale ten jest ewidentnie dla starających się.
Niestety u mnie w aptece nie ma, dopiero na pn mi sprowadzą ale 2 dni nie zrobią różnicy![]()
Grunt to pozytywne nastawienie@Dzoana88 powiem Ci, że ja też jestem już nastawiona na ciąże i tak liczę że uda nam się teraz w pierwszym cyklu, bardzo mocno trzymam się tego, zawiode się jak nie wyjdzie. Ale wszystko siedzi w głowie także staram się troszkę wyluzowacprzeraża mnie to że będę musiała brać ta heparyne te zastrzyki ale chce żeby ta ciąża była że szczęśliwym zakończeniem i nie dopuszcza myśli, że może być coś nie tak..
Nie dostałam dzisiaj @ więc zaczęłam brać duphaston jeśli będzie miała wystąpić @ to przyjdzie może w czasie brania tabletek. Wybieram się dzisiaj na shopping aby umilić sobie dzień przed powrotem do pracy.
A brała któraś z Was Ovarin tabletki?
Witam Was goraco :-) Napisalam tak na poczatek aby sie z Wami przywitac :-)
Powiem wam ze kiedys czesto bylam tu na forum... jestem tak samo jak wy po poronieniach.. ale pozniej juz na te fora nie wchodzilam.. dopiero jak zaczelam robic teraz badania hormonalne bo chodze do poradni nieplodnosci to znow po kilkuletniej przerwie sie zalogowalam.. widze ze wpisow jest ogrom.. moze z czasem czesc z nich nadrobie..
Tak jak Wy pragne wkoncu zajsc w ciaze.. ale momentami ten strach mnie paralizuje.. cos typu" a co bedzie jak znow mi sie nie uda..i 3 raz poronie.??" Ale szybko odganiam te mysli.. podchodze do wszystkiego na luzie.. ten rok jest dla mnie przelomowy.. ale to zdradze w dalszych postach :-) milego dnia Kochane wam zycze :-)
Nie wiem czy czasem o tym nie napomknac w poradni do ktorej chodze o tej heparynie.. a dlugo sie staracie??