• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasienka862 pytaj dziewczyny pomogą.
Mi bardzo pomogły chociaż lekarz nie zalecał żadnych badań e moim przypadku a jestem po pierwszym tak samo jak @Takaja123 .
Nie które zrobilam ale czekam teraz na wyniki trombofili bo część którą zrobilam jest w porządku.

Też zaczęłam już brać duphaston. I jutro wracam do pracy pierwsza zmiana i o 4 muszę wstać.
Pytanie do Ciebie jak masz dawkowac duphaston i przez ile dni?
3x1 przez 5 dni

reklama
Moj narzeczony tez ma w planach wyjechac za granice do pracy w przyszlym roku.. gdzies ok luty.. marzec.. wiec tym bardziej nie licze na to ze cokolwiek mi sie uda... dzis znalazlam wyniki z morfologi.. i moj organuzm ma problemy z wchlanianiem zelaza.. jutro ide oddac krew to zobacze jakie tym razem beda wyniki.. w ciazy nie jestem wiec moge oddac krew honorowo.. o ile wyniki bede miala ok..
Pomecze lejarzy aby wyslali mnie na badania o ktorych pisalyscie....

@kasienka862 może trafisz na dobrego lekarza co zleci Ci je na NFZ. Ja wszystkie badania robiłam prywatnie ale nie żałuję żadnej wydanej złotówki bo znalazłam przyczynę. Jakbyś miała jakieś pytania to służę pomocą na tyle co wiem to pomogę, dziewczyny podpowiedzą nawet więcej :) jak to się mówi w kupie siła :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry