reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 będzie wszystko dobrze :) a szyjka się nie martw. Masz szew, sama mówiłaś że ładnie trzyma, także spokojnie :)
Ja mam dopiero 2.01 bo w przychodni stwierdzili że najlepiej robić to badanie w 23tc. To u mnie będzie 23+6 wtedy

@kb.karola90 będzie wszystko dobrze :) a szyjka się nie martw. Masz szew, sama mówiłaś że ładnie trzyma, także spokojnie :)
Ja mam dopiero 2.01 bo w przychodni stwierdzili że najlepiej robić to badanie w 23tc. To u mnie będzie 23+6 wtedy
U mnie będzie 21+0 ale moj Synuś duży jest także mam nadzieje ze wszystko będzie ładnie widać :)
Tak się boję o ta cholerna szyjkę ze naprawdę chyba zwariuje :(

Witam z rana :-) ja od dzis zaczelam przygode z Glucophage500 mg.. po skonczonym op mam przejsc na 750. Jestem ciekawa jego dzialania.. Duzo czytalam o tym leku.. najbardziej przerazaja mnie efekty uboczne... biegunki nudnosci wymioty... mam nadzieje ze ich miec nie bede bo pracuje w godzinach od 10 do 18 w sklepie zoologicznym.. Jestem tez zainteresowana dieta z niskim Ig.. ponoc tez pomaga .. dzis zaczynam jesc ciemny chleb.. ciezko widze sie z dieta ale mam nadzieje ze dam rade.. grunt to odstawic slodycze.. Nie mam duzej nadwagi.. widze po sobie ze przytylam bo nie mieszcze sie w swoje spodnie.. mam wzrostu 163cm.. waga teraz cos ok 60 z delijatnym haczykiem bo dawno sie nie wazylam..
Dokladnie dziewczyny... teraz jest wasz czas... I tak jak pisala Ela93 i na nas ten czas przyjdzie :-) moze troche pozniej ale kto wie co jest kazdeh z nas pisane... Udanego dzionka wam zycze :-)

@kb.karola90 ty się nic nie denerwuj, do piątku szybko zleci tylko znajdź sobie zajęcie żeby nie myśleć :) pracujesz jeszcze czy jesteś na l4??
Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...
@roki_1991 @kb.karola90 @Oczekujaca123 dziewczyny bedzie dobrze teraz jest was czas. Niedługo ujrzycie swoje maluchy.
A potem będzie kolejna na nas @Takaja123 @kasienka862
Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!

Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...

Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!

Seriale albo jakieś fajne książki :) ja wczoraj znalazłam taka super książkę w bibliotece że tak mnie wciągnęła że zapomniałam o całym świecie :)

reklama
Do góry