roki_1991
Fanka BB :)
@kb.karola90 ja dopiero za tydzień w czwartek. 13.12... Także to dopiero kosmiczna odległość 
A kiedy masz polowkowe?? Bo to tak chyba jakoś już
A kiedy masz polowkowe?? Bo to tak chyba jakoś już
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie w piątek to będą połówkowe. Ale też sprawdzanie szyjki i tego boje się najbardziej@kb.karola90 ja dopiero za tydzień w czwartek. 13.12... Także to dopiero kosmiczna odległość
A kiedy masz polowkowe?? Bo to tak chyba jakoś już![]()
U mnie będzie 21+0 ale moj Synuś duży jest także mam nadzieje ze wszystko będzie ładnie widać@kb.karola90 będzie wszystko dobrzea szyjka się nie martw. Masz szew, sama mówiłaś że ładnie trzyma, także spokojnie
Ja mam dopiero 2.01 bo w przychodni stwierdzili że najlepiej robić to badanie w 23tc. To u mnie będzie 23+6 wtedy
Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...@kb.karola90 ty się nic nie denerwuj, do piątku szybko zleci tylko znajdź sobie zajęcie żeby nie myślećpracujesz jeszcze czy jesteś na l4??
Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!@roki_1991 @kb.karola90 @Oczekujaca123 dziewczyny bedzie dobrze teraz jest was czas. Niedługo ujrzycie swoje maluchy.
A potem będzie kolejna na nas @Takaja123 @kasienka862
Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...
Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!