kb.karola90
Fanka BB :)
Myślałam już ze są...obyś nie musiała czekać do jutra...Nadal nie ma i zdenerwuje się jesli ich dziś nie będzie. Niby miały być.
Czy któraś z Was stosowała Nystantynę dopochwowo? Po jakim czasie mogę liczyć na efekty??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślałam już ze są...obyś nie musiała czekać do jutra...Nadal nie ma i zdenerwuje się jesli ich dziś nie będzie. Niby miały być.
Ja w czasie pierwszej ciąży, ale zapisała mi ją stara ginekolog. To podobno jest mało skuteczne, dawane na oślep.Myślałam już ze są...obyś nie musiała czekać do jutra...
Czy któraś z Was stosowała Nystantynę dopochwowo? Po jakim czasie mogę liczyć na efekty??
Ja na homocysteinę czekam, ale nie ma jeszcze wyników. Na resztę trzeba poczekać. Alab szybciej robi.Jutro jest sobota więc wydaje mi się że powinny się pojawić
Ja homocysteine miałam zaraz na drugi dzień koło 10.00 bodajże ale moja koleżanka w lab pracuje więc wysyła mi sms z wynikami a potem wprowadza.Ja na homocysteinę czekam, ale nie ma jeszcze wyników. Na resztę trzeba poczekać. Alab szybciej robi.
No to mnie pocieszyłaśJa w czasie pierwszej ciąży, ale zapisała mi ją stara ginekolog. To podobno jest mało skuteczne, dawane na oślep.
U mnie teraz zaczyna się rozpuszczać i mam nadzieje ze będzie lepiej. Już jestem cała zestresowana@kb.karola90 u mnie czuc ulge natychmiast
Będzie dobrze kochana [emoji173] nie stresuj się bo to szkodzi dzidziU mnie teraz zaczyna się rozpuszczać i mam nadzieje ze będzie lepiej. Już jestem cała zestresowana![]()