• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ech ale ma ta twoja kolezanka alus....problem w tym ze to sie nie zmieni ...ja bynajmniej tak mysle....bedzie gorzej...pewnie bywalo juz wczesniej zanim slub wzieli>?

tak zwlaszcza ze ja to wszystko widzialam
3 dni przed slubem pocial sobie noge i trzeba bylo jechac na pogotowie zszywac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieki temu mamy dziure w tym pokoju co sie przerpowadzilismy w drzwiach od lazienki na wylot
zaklejona byle jak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Może "bidulka"przemysli co będzie lepsze dla niej i jej dziecka........
Moi rodzice to domatorzy nie lubia dzikich wypadów...kiedys z bratem zrobilismy "zrzute"i opłaciliśmy romantyczką kolację w restauracji.......ale teraz nie wiem......

alus moze ta twoja kolezanka powinna zglosic sie do specjalistycznego osrodka dla samotnych matek, tam by jej pomogli i zalatwili wszystko co trzeba...jesli znow wroci do niego...to jej zycie bedzie tak juz wygladac....

Niestety przykre jest to, że część kobiet jest masochistkami. Zastanawiałam się nad tym gdy mąż mojej koleżanki po raz kolejny "przysięgał", że już nie będzie pił...
A ona mu wybaczała za każdym razem bo... dziecko...

Chyba nigdy nie zrozumiem takiego podejścia...

To dla dziecka jest dobre jak co chwila są awantury? Jak dochodzi do rękoczynów?

reklama
mam jeszcze jedna kolezanke kotra naszczescie odeszla od meza ktory dzien po porodzie kazal jej oddac polowe kasy za prod rodzinny a teraz robi jej tyle problemow ze masakar przychodzi do nas do pracy i gada na nia i na jej rodzine do obcych mu ludzi
:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry