Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale już niedługo kochane dołączę do was Głowa do gory! Bedzie dobrze [emoji4]Różnie. Bóle nie odpuszczajazaleglam na kanapie z ksiazka i serialami.
Dzis 17t
We wtorek wizyta u sprawdzenie czy z szyjka sie nic ie dzieje bo ostatnii sie delikatnie skrocilai tak sobie zyje od wizyty do wizyty
zle się wyraziłam, raczej miałam na myśli, ze nie będzie was wśród staraczek i ze już będziecie mogły przejść na „wyższy level- wrzesniowki” U mnie w tamtym roku tylko 4 razy była owulacja. W styczniu i od razu była ciąża. Później w kwietniu, maju, w czerwcu. Od lipca do grudnia zero owulacji. Miałam usg w lipcu 11 dzień cyklu i była tendencja do tworzenia się pęcherzyków. A później wszystko stanęło. Jeszcze miesiąc na lekach, powtórzenie badań. I mają być stymulacje. Ten czas nawet nie można nazwać staraniem, bo do czego się starć, jak nie ma jajeczek.Nie dziękuję aby nie zapeszyć.
Macie dobrze bo u was owulacja normalnie występuje u mnie bardzo nie chce. Teraz jeszcze doszedł problem z tym śluzem. Jestem ciekawa czy bez niego da się zajść czy czekają mnie badania.
To jak tak miałam przed ciąża. Bo nigdy nie miałam tak aby moja @ była miesiąc w miesiąc. Odkąd zaczęłam @ w szkole nie było jej długo. I tak się dziwię czym zawinilam tam u góry że mam aż taki problem od początku. Teraz jest to samo chyba nic sie nie poprawiło.U mnie w tamtym roku tylko 4 razy była owulacja. W styczniu i od razu była ciąża. Później w kwietniu, maju, w czerwcu. Od lipca do grudnia zero owulacji. Miałam usg w lipcu 11 dzień cyklu i była tendencja do tworzenia się pęcherzyków. A później wszystko stanęło. Jeszcze miesiąc na lekach, powtórzenie badań. I mają być stymulacje.