Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podleczę się, może wyrównam cykle.To jak tak miałam przed ciąża. Bo nigdy nie miałam tak aby moja @ była miesiąc w miesiąc. Odkąd zaczęłam @ w szkole nie było jej długo. I tak się dziwię czym zawinilam tam u góry że mam aż taki problem od początku. Teraz jest to samo chyba nic sie nie poprawiło.
Jakie są koszty stymulacji?Przepraszam że post pod postem co sądzicie. Robiłam testy owulacyjne od soboty. Zastrzyk dostałam rano w sobotę. Pierwszy od góry to sobota w dół idą kolejne dni.Zobacz załącznik 935723
Dziękuję. Wiem, że to mnie czeka. Chyba, że jakoś wcześniej się uda zajść.Nie duże. Clarzole tabletki 30 szt ok 35 zl i zastrzyk 95 zl.
Nie ma czego się wstydzić. Musisz dac na luz. Rozumiem Cię co czujesz ale może lepiej otworzyć się na ludzi.Dziękuję. Wiem, że to mnie czeka. Chyba, że jakoś wcześniej się uda zajść.![]()
![]()
Boże, moja koleżanka przyszła z gimnazjum, jest w ciąży. Ja się wstydzę i poszłam daleko, żeby mnie nie widziała.
Ja jeszcze kilka badań i koniec. I to, co zaleci pani ginekolog.Nie ma czego się wstydzić. Musisz dac na luz. Rozumiem Cię co czujesz ale może lepiej otworzyć się na ludzi.
Chyba czeka Cię długa kolejka do lekarza.
Ja mam jednego lekarza w dwóch specjalizacjach endokrynologa i ginekologa.
Ale sam już powiedział aby żadnych badań nie robić ponieważ wykonam je w czasie ciąży i zapłacę wtedy mniej. Więc już to posluchalam i żadnych nie robię.
Bo właśnie widziałam że robiłaś parvowirusa itp. Więc je mam mieć robione jak będę w ciąży.