Dzoana88
Fanka BB :)
Ja łapie fluidki Ale muszę je przetrzymać do kwietnia bo ten cykl niestety musialam odpuścić [emoji17][emoji6]Dzięki Kochane!!!
Aż się zastanawiam czy jest sens robić przyrost... [emoji14] Łapcie ciążowe fluidki [emoji179]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja łapie fluidki Ale muszę je przetrzymać do kwietnia bo ten cykl niestety musialam odpuścić [emoji17][emoji6]Dzięki Kochane!!!
Aż się zastanawiam czy jest sens robić przyrost... [emoji14] Łapcie ciążowe fluidki [emoji179]
@roki_1991 a jakie badania robiłaś żeby to zmierzyć? Najlepiej w trakcie ciąży?
@Jivka i jak tam wyniki?![]()
Mam nadzieję że nie obniży mi się jeszcze to aptt bo stresuje mnie ta sytuacja. Jeszcze ostatnio zrobiłam jakieś inr i w tym wyszło że mam krzepnięcia jakbym w ogóle nie brała przeciwzakrzepowych. Może wrzucę wynikiZobacz załącznik 954386
Beta 1312 [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Byłam z tymi wynikami już na wizycie to lekarz też mówił że jest ok. Ale zawsze warto zasięgnąć rady w dwóch źródłach [emoji16]Robię co 3tyg aptt i ddimery. Tak jak mówię, odkąd odstawiła acard to aptt spada w dół. Norma od 26 ja mam teraz 24.9. Ddimery ładnie siedzą w tej normie do 500, ostatnio było 370, choć był moment że były ponad 600.
Jeśli chodzi o aptt to taki wynik jest okej. To tylko 0.1 poniżej normy więc nie ma się czym martwić. Ddimery na tym etapie też są okej więc tu możesz odetchnąćtego testu nigdy nie robiłam, ale wyniki masz w normie. Ja bym się cieszyła z tego 1.0 bo skoro to stan fizjologiczny to wg mnie jak najbardziej okej
Kochana ogromne gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo i nudnych 9 miesięcy życzę![]()
Wydaje mi się że już bardzo blisko. Ja bym ten wynik odebrała za najlepszy czas. Bo w sumie komórka jajowa nie ma za dużo czasu na zapłodnienieDziewczyny jak myślicie czy ten z prawej jest pozytywny?
Mnie się wydaje że możesz poczekać do jutra@Charlotte21 to może jeszcze raz zrobię? Co prawda ten ostatni robiony jakieś 4h temu wiec nie wiem czy coś to zmienimam nadzieję, że ten cykl będzie udany.
Ja bym zrobiła@Charlotte21 to może jeszcze raz zrobię? Co prawda ten ostatni robiony jakieś 4h temu wiec nie wiem czy coś to zmienimam nadzieję, że ten cykl będzie udany.