• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane......
Melduję sie!!!Samopoczucie?Moze być.@ rozkręcila sie na dobre.......
Miruś....Ty sama wiesz jak powinnas postąpić...dużo zdrówka...
Słodziutka....zdrówka dla Wiesia......i dużo pozytywnej energii....
Syla...udanego wypoczynku....
Selenka....bardzo się cieszę,że wszystko sie normuje....
Dilajla...zaglądaj cześciej-tule do serduszka....
Wszystkie Was pozdrawiam

reklama
Slodziutka - wolałabym aby to był niż przypadek niż nieznana przyczyna:confused:
Selena - teoretycznie reszta badań, które robiłam była ok - a może coś jest nie tak tylko jeszcze nie wiem co? Przecież nie mogę wejść do laboratorium i poprosić o pełny zestaw;) A byłoby tak fajnie jakby się dało i jeszcze kasy na to wszystko starczyło;-)

Asiaq - dużo szczęścia na nowej drodze życia życzę z całego serducha
:-)

coz...to ide.....dobranoc wszystkim....poza tym moj M pieknie kladzie mi te plytki.....jutro moze jakies fotki wrzuce....jak dam rade....albo jak skonczy i fuga juz bedzie...zobacze...pozdrawiam i zycze wam milej niedzieli....pa...

to ja dzis otwieram niedzielne wpisy na BB :-)...
Asiq wszystkiego naj naj z okazji..... zamażpójścia....

Mirka eksmisja meża to dobry pomysł, przynajmniej na kilka dni, na ostatniej wizycie gin sie mnie pytał czy przypadkiem miedzy 4-6 tc nie miałam kataru....nic nie miałam a i tak poroniłam, owszem przeziebienia bardzo groźne... ale moja kolezanka w 5tc przechodziła grype i nie poroniła ....druga chorowała pół ciązy i tez nie poroniła, owszem urodziła przedwcześnie ale to z powodu nadciśnienia.... więc mirus główka do góry, chorój spokojnie, pij duzo, wygrzej sie, odwiedź lekarza by cie osłuchał...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry