• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niby już przestałam krwawić, takie plamienia brunatne już były, skąpe bardzo i nawet zdążyłam się z tego ucieszyć, kiedy dostałam bóli podbrzusza jak na @ i krwawię jak na @....... nie wiem, co o tym myśleć. Może to @????

Poza tym pożyczyłam od koleżanki tabele kaloryczne i liczę, ile to już zjadłam hehehe No, sporo :))) Zjadem średnio 600kcal więcej niż powinnam......... Jakże wiele to tłumaczy :)))

Sama też sie gubie bo po zabiegu wszystko sie rozregulowało...wry....ale moze faktycznie to @.......
Oj chyba tak całkiem powaznie nie przejmujesz sie tymi kaloriami.......!?
kurcze musze narazie uciekac robic kolacje dla M bo dzwonił,ze zaraz bedzie.....wpadnę póżniej i mam nadzieje,ze któraś z dziewczyn dotrzyma Ci towarzystwa.......
Papatki

witam....przyszlam sie przywitac tylko....ja fugowalam dzis co nieco hehehhe....padnieta jestem ze szok...caly dzien na nogach i niestety pewnie jutro moja nieszczesna noga po operacjach spuchnie i bedzie bolec jak zwykle...ech...a plecy jak mnie bola....dobra...pomarudzilam....wiec ide....moze zajrze jutro....paaaa...

Witaski dziewczynki
Niedawno co wróciłam dopiero ze szpitala.. byłam cały dzien z mężem i jestem strasznie padnieta. Bardziej psychicznie niż fizycznie. Jeszcze nie znaleźli źrodła bólu zapewne dlatego że cały dzień męża nie bolało... dopiero na wieczór jak był obchód zaczeło go brać.. hmm i tak czy siak jutro ma serię badań. Zobaczymy co wykażą. Oby nie było to nic poważnego.

Szafirek, Kasiu napewno było Wam ciężko.. ale pierwszy dzień za Wami i teraz z każdym dniem maluch ehhh DUŻY MĘŻCZYZNA będzie się przyzwyczajał do nowej sytuacji. A i Wy będziecie mieć lżej. Dziecko inaczej rozwija się w grupie. Więc głowka do góry.. będziecie zadowolone. A jak macie ochotę płakać to sobie popłaczcie.. a co tam ;-):tak:

Andżi śliczne zdjątka na NK. Buziam.. i dzięki za to że jesteś!

Aguś AJ.. tak szybko przyszła do Ciebie @? po 23 dniach? To faktycznie szybciutko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry