• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
moja kuchnia w polsce niestety nie byla kuchnia hehhe....zlew obok kuchenka i jedna szafka bo wiecej nie wchodzilo....a cale mieszkanie 39 metrow kwadratowych z czego tylko jeden pokoj 16 metrowy byl na nasza 5...drugi zajmowal dziadek.....

Alla, ja przez rok mieszkałam u teściów, mieliśmy tam jeden strasznie mały pokoik, kuchnię wspólną z teściową i bratową męża, a łazienkę wspólną z teściami. Mieszkało nas tam w sumie 9 osób, ja tam poprostu dostawałam nerwicy... Na szczeście teraz mieszkamy w swoim domu, mamy jak narazie 2 pokoje duży salon kuchnie i łazienkę. No i cała góra(120 m kw) czeka na wykończenie, ale nam się z tym nie spieszy, narazie mamy miejsca dosyć.

reklama
dorwałam pasztet i ogórka małosolnego, bez chleba tez dobre:-):-):-).
Ja przez cale zycie mieszkalam w duzym, pietrowym domu ale po slubie chcielismy mieszkac bez rodziców i wyremontowalismy mieszkanie po dziadku mojego M. Jest przytulnie, na razie nie narzekamy na brak miejsca, ale jak pojawi sie fasolka to bedzie trzeba pomyslec o czyms wiekszym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry