reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rozumiem. To okropne że kobiety które ronią muszą być na sali z takimi w ciąży, rodzacymi albo jeszcze gorzej z takimi po porodzie co już mają maluchy.. U mnie chociaż to są inne oddziały więc ja przy poronieniach nie musiałam patrzeć na te w ciąży.

Może po prostu miałaś teraz bardziej opróżniony żołądek, albo mniej wody w organizmie czy coś :)

Obserwuj czy nie masz gorączki. Jak się pojawi to od razu jedz na ip bez dyskusji
Tych 2 kg nawet nie biorę pod uwagę. Faktycznie jak się wazylam to byłam około 4 godziny po posiłku na samej wodzie mineralnej. [emoji6] lepiej nie będę wstawala na wagę dla mojego bezpieczeństwa [emoji23][emoji23]nie no żarcik. Tak się od rana trzymają u mnie żarty A pogoda u nas okropna.

reklama
@Takaja123 @coco07 wiem o czym mówicie bo mój mąż też się buntował jk robiłam testy itp i mówił że źle się z tym czuje. Ja zresztą jeszcze miałam na niego sposób że dzień, dwa szybciej powiedziałam że to już, on był wtedy zły /zmęczony czy coś, a jak była prawdziwa owu i śluz mi się zgadzał to były przytulanki i od razu zaskoczyło. Ja miałam ciśnienie, ale on już nie [emoji1787]

Wiem że ciężko będzie..bo Tobie zależy zeby było wtedy gdy jest test i chcemy żeby facet wiedział ale w ten sposób ich nie nakręcimy pozytywnie a tylko sama siebie .. jak to nie samowicie źle działa takie parcie ..Może akurat złapie u cb bo jeszcze może owu nie było mimo że paski wychodziły

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

@Jivka coś w tym jest co piszesz jak pokazałam mężowi pozytywny test na owulke to dopiero dwa dni pozniej chciał się kochac :D faceci są bardziej skomplikowani niż nam się wydaje :)

A jak tam u Ciebie jak się czujesz? :) który to już tc? ❤️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny proszę was pomóżcie. Dostałam jakiegoś ciemnego brudzenia A śluz mam różowy. Dzisiaj 14dc A wcześniej mi się nic takiego nie zdazalo. Co to może oznaczać?

Dziewczyny proszę was pomóżcie. Dostałam jakiegoś ciemnego brudzenia A śluz mam różowy. Dzisiaj 14dc A wcześniej mi się nic takiego nie zdazalo. Co to może oznaczać?

Podobno w czasie owulacji mogą występować małe plamienia, nazywane plamieniami owulacyjnymi... może to to ?

@Jivka Bardzo dobry sposób ☺ u mnie by się sprawdził gdyby ten kryzys z M był dzień przed owu:laugh2:

Podobno w czasie owulacji mogą występować małe plamienia, nazywane plamieniami owulacyjnymi... może to to ?

@Jivka Bardzo dobry sposób [emoji5] u mnie by się sprawdził gdyby ten kryzys z M był dzień przed owu:laugh2:
Właśnie nie wiem bo nigdy czegoś takiego nie miałam. No nic będziemy próbować zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo już prawie 3 lata nic nie wychodzi.

@Jivka coś w tym jest co piszesz jak pokazałam mężowi pozytywny test na owulke to dopiero dwa dni pozniej chciał się kochac :D faceci są bardziej skomplikowani niż nam się wydaje :)

A jak tam u Ciebie jak się czujesz? :) który to już tc? [emoji3590]
Dzisiaj zaczynam 13tc [emoji4] Czuję się idealnie, tylko to zmęczenie. Wczoraj padłam o 20 [emoji1787] Byle do piatku i prenatalne [emoji4][emoji4][emoji4]

@Jivka ale ten czas leci, cieszę się że u Ciebie tak wszystko bez problemowo mija i oby tak do końca ❤️ widać już troszkę brzuszek czy jeszcze nie? :)

reklama
Do góry