• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja tak sobue patrze na te moje daty anioleczkow i .....stracila je w rok i 3 miesiace.....trzy....ech....jakos to dobija.....a 12 wrzesnia mina 3 miesiace od ostatniej straty....moglabym byc przynajmniej z kolejna fasolka w brzuszku....ech....wiecie....ja juz tak kiedys mowilam ale....to nasza ostatnia szansa....nie powiedzie sie.....to konczymy....ja juz naprawde nie bede miala sily ....i nie bedzie synusia.....

aga czuję się dobrze tylko dużo częściej odpoczywam i biorę cały czas nospe ale mam nadzieję że spokojnie dotrwam do końca.
Acha czuję już moją dzidzię jak się rusza:-):-):-)

sylwia to super...cwicz ..prawko bardzo sie przydaje....
a nie bede dziekowac....coby nie zapeszyc....hehehhe....nawet jak sie uda to nie wiadomo tak naprawde czy uda sie doprowadzic te ciaze do konca....moze aspiryna pomoze....moze....

reklama
Oj przydaje się, przydaje:sorry2:
Ja juz mam dosyc wiecznego proszenia się żeby ktoś gdzieś mnie zawiózł:wściekła/y: juz chce byc samodzielna:tak:

Dziękuję za komplement, no i muszę przyznac Ci rację:-p:rofl2: śliczny ten mój synek;-):rofl2:
Patrz do woli:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry