Gratuluję serdecznie:*Mam wynik beta hcg: 115. Troszku mało, dziś 28 dc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję serdecznie:*Mam wynik beta hcg: 115. Troszku mało, dziś 28 dc.
Dziewczyny może któraś z Was jest z Łodzi? Chciałam zapytać o polecanego ginekologa. Może ktoś był u Baś-Budeckiej?
Gratuluje!Mam wynik beta hcg: 115. Troszku mało, dziś 28 dc.
Wiesz może czy ogarnia mutacje?Ja jestem z Łodzi co prawda nie byłam u bas budeckiej ale moja koleżanka była i jest zadowolona
Nie brałam tego konkretnie leku, ale ja bym sterydu na pusty żołądek nie brała jednak. Śniadanko o 7.50 i tabletkiJeszcze jedno pytanieczy któraś z Was wie czy Metypred (steryd na NK) można brać na czczo? W ulotce nic nie jest napisane na ten temat. Ja mam brać o 8:00 3 tabletki, potem o 12:00 jedna, a śniadanie jadam pozniej
OMG oby nieNie brałam tego konkretnie leku, ale ja bym sterydu na pusty żołądek nie brała jednak. Śniadanko o 7.50 i tabletki![]()
A lekarz mówił czemu akurat 8 rano?? Co to za znaczenie?OMG oby niebo ja to śpioch jestem, szczególnie w weekendy
![]()
Dawno dawno temu już mowil, ze steryd bierze się o 8 i kolejna dawka o 12, nie później. No i w ulotce tez tak jestA lekarz mówił czemu akurat 8 rano?? Co to za znaczenie?
Zgadzam się. Tez mialam takie zalecenia. O 6 mialam budzik i na spiocha brakam letrox. Potem za godzinę budzik kolejny. Jadłam to co przygotowałam sibie wieczorem np. Bułkę z masłem, banana, serek wiejski itp o bralam steryd. Szlam spac. Przy śniadaniu heparyna, femibion,.magnez, luteina , duphaston. Potem za jakieś 2 h zelazon(kolejny budzik).A lekarz mówił czemu akurat 8 rano?? Co to za znaczenie?