reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Obraz faktycznie słaby i nic tam nie widać, chociaż jest jakaś ciemniejsza plama ktora mogłaby się okazać pecherzykiem na lepszym sprzecie. Beta jest okej, także musisz poczekać do wizyty

[mention]Nadzieja_31 [/mention] niech mnie dziewczyny poprawią jeśli się mylę ale z tego co pamietam to nie jest tak że beta ma 1000 i w magiczny sposób pokazuje się pęcherzyk. Bodajże ma czas do 5000 by się pokazać. Mogę mylić tą drugą liczbę bo nie jestem na bieżąco.
Każda z nas jest inna[emoji846]
Widzę że i tak masz betę poniżej 1000, także trzymam kciuki żeby coś było widać [emoji846]

Odebrałam wynik bety wynosi 995. Dzwoniłam do lekarza, mam przyjechać w środę rano sprawdzić. Miesiączka spóźnia się 4-5 dzień.
Twoj przyrost jest w normie. Obliczylam na kalkulatorze i jest około 76%. Także spokojnie. Wg mnie nie musi być nic widać na usg! Za wcześnie jeszcze. Czekaj i miej nadzieję! [emoji4]
[emoji110][emoji110][emoji110]

Hej Dziewcyzny, ja chcialam sie pozalic troche...nie dosc ze wypadaja mi wlosy, to jeszcze w sobote bolal mnie ząb i dzis jakby cos sie ukruszylo, musze sie wybrac do dentysty, ale dopiero po 1 listopada, bo ten tydz i nastepny pracuje caly dzien z nadgodiznami i nie bedzie kiedy... jakie "skutki uboczne" jeszcze moga mi sie przytrafic po poronieniu? Na szczescie cera i wypryski na plecach juz prawie sie skonczyly. Znioslabym te "skutki", gdyby bylo warto, a tu nie dosc ze nic nie wyszlo z tego, to jeszcze takie rzeczy sprawiaja dzis, ze czuje sie przygnebiona... :(

reklama
Hej Dziewcyzny, ja chcialam sie pozalic troche...nie dosc ze wypadaja mi wlosy, to jeszcze w sobote bolal mnie ząb i dzis jakby cos sie ukruszylo, musze sie wybrac do dentysty, ale dopiero po 1 listopada, bo ten tydz i nastepny pracuje caly dzien z nadgodiznami i nie bedzie kiedy... jakie "skutki uboczne" jeszcze moga mi sie przytrafic po poronieniu? Na szczescie cera i wypryski na plecach juz prawie sie skonczyly. Znioslabym te "skutki", gdyby bylo warto, a tu nie dosc ze nic nie wyszlo z tego, to jeszcze takie rzeczy sprawiaja dzis, ze czuje sie przygnebiona... :(
Wszystko na raz. 🙄 jeszcze pogoda 🤷‍♀️ ona tez muszą w jakiś sposób do nostalgia. Zapewne masz odczucie ze wszystko się wali i ze ciezko myslec o lepszych dniach. Znam, stalam na twoim miejscu. Przezylam. Ale nie wiem jak. Ten okres mam jak za mgla. Na pewno jedt ci ciężko i smutno i zle. Rozumiem. To normalne zupełnie. Masz może możliwość po pracy porobić ulubionr rzeczy? Nie wiem , puzzle, simsy, m pieczenie babeczek, kapiel, książka, spa domowe? Moze by pomogło. Co do włosów to sie dzieie. W ciazy nawet na początku nigdy nie mislam piękniejszych. Ale kazda z nas jedt inna. Zeba współczuję no jyz wole chyba lopata przekopac pol hektara niz isc do dentysty ...brrr

Do góry