Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Cześć dziewczynki!!!
Brrrry, ale zimno... aż nosa z domu nie chce się wytykać, a ja będę dzisiaj jeszcze musiała pojechać po prezent dla koleżanki. W sobotę wyszła za mąż no i zostaliśmy zaproszeni na taką poprawinową kolację
Myślałam, żeby jej kupić jakiś ładny komplet pościeli, myślę, że to będzie fajny prezent. Ja od nich dostałam, po naszym weselu, 6 kiliszków do wina i ręcznik kąpielowy:-) a co Wy o tym myślicie??
Katrin, mam nadzieję, że jescze kiedyś uda się u niej unormować hormonki i może wtedy... naprawdę przykro mi...
Oluniu, a jak tam Oliwierek, kiedy zobaczymy zdjęcia??
Edytko, kuruj się kochaniutka, ja już powoli wracam dio swiata żywych, chociaż mój m i tak jeszcze krzyczy, że jestem chora, ale ja naprawdę już o niebo lepiej się czuję, jednak antybiotyk działa, mimo, ze dopiero zjadłam połowę opakowania.
Szafirek, a może jednak fasolka...może miałaś później owulkę...ja na Twoim miejscu bym sprawdziła
Aga, a Tobie to nie wiem co doradzić, wiadomo, każdy grosz się w domu przyda, ale wiem też jak bardzo chcesz mieć jeszcze jedno dzieciątko...
Brrrry, ale zimno... aż nosa z domu nie chce się wytykać, a ja będę dzisiaj jeszcze musiała pojechać po prezent dla koleżanki. W sobotę wyszła za mąż no i zostaliśmy zaproszeni na taką poprawinową kolację
Myślałam, żeby jej kupić jakiś ładny komplet pościeli, myślę, że to będzie fajny prezent. Ja od nich dostałam, po naszym weselu, 6 kiliszków do wina i ręcznik kąpielowy:-) a co Wy o tym myślicie??Katrin, mam nadzieję, że jescze kiedyś uda się u niej unormować hormonki i może wtedy... naprawdę przykro mi...
Oluniu, a jak tam Oliwierek, kiedy zobaczymy zdjęcia??
Edytko, kuruj się kochaniutka, ja już powoli wracam dio swiata żywych, chociaż mój m i tak jeszcze krzyczy, że jestem chora, ale ja naprawdę już o niebo lepiej się czuję, jednak antybiotyk działa, mimo, ze dopiero zjadłam połowę opakowania.
Szafirek, a może jednak fasolka...może miałaś później owulkę...ja na Twoim miejscu bym sprawdziła

Aga, a Tobie to nie wiem co doradzić, wiadomo, każdy grosz się w domu przyda, ale wiem też jak bardzo chcesz mieć jeszcze jedno dzieciątko...