• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki!!!
Brrrry, ale zimno... aż nosa z domu nie chce się wytykać, a ja będę dzisiaj jeszcze musiała pojechać po prezent dla koleżanki. W sobotę wyszła za mąż no i zostaliśmy zaproszeni na taką poprawinową kolację:tak: Myślałam, żeby jej kupić jakiś ładny komplet pościeli, myślę, że to będzie fajny prezent. Ja od nich dostałam, po naszym weselu, 6 kiliszków do wina i ręcznik kąpielowy:-) a co Wy o tym myślicie??

Katrin, mam nadzieję, że jescze kiedyś uda się u niej unormować hormonki i może wtedy... naprawdę przykro mi...

Oluniu, a jak tam Oliwierek, kiedy zobaczymy zdjęcia??

Edytko, kuruj się kochaniutka, ja już powoli wracam dio swiata żywych, chociaż mój m i tak jeszcze krzyczy, że jestem chora, ale ja naprawdę już o niebo lepiej się czuję, jednak antybiotyk działa, mimo, ze dopiero zjadłam połowę opakowania.

Szafirek, a może jednak fasolka...może miałaś później owulkę...ja na Twoim miejscu bym sprawdziła:tak:

Aga, a Tobie to nie wiem co doradzić, wiadomo, każdy grosz się w domu przyda, ale wiem też jak bardzo chcesz mieć jeszcze jedno dzieciątko...

reklama
Słodziutka no więc od jakiegoś czasu zauważyłam ze serduszko bije mi nie tak jak powinno. Myśle z e to cos w rodzaju arytmii... Bije w jednej chwili normalnie a za chwilkę 2 lub 3 razy pod rząd:/ Właśnie ide za 2 godzinki na wizytę, ale zdaje sobie sprawe że nic się nie dowiem a dostanę tylko skierowanie do kardiologa.... Tak to jest mam urlop a spędze go na wizytach raz u jednego raz u drugiego lekarza...Cóż ŻYCIE!!:)

Mika uważam tak samo, komplet ładniutkiej pościeli jest OKI.
A Ty mimo wszystko uważaj na siebie. Ja we wtorek zażyłam ostatni antybiotyk a w sobotę już chora....

luiza tak jak mówisz dostaniesz tylko skierowanie do kardiologa. Najwyżej zrobią Ci jeszcze EKG w przychodni. Trzymam kciuki jak zawsze za każda z Was by wszystko poszło po Waszej myśli.

Całuje i znikam narazie

Dzień dobry wszystkim i życzę cieplutkiego dnia bo za oknem szaro,buro i nijako.Ja mam już dziś pierwsze objawy po tym jak zmarzłam na pogrzebie,katar,podwyższona temperatura,ból gardła.

Szafirek ja powiem za dziewczynami,zrób jeszcze raz test a jak nic nie wyjdzie to do lekarza,ale życzę ci grubaśnych kreseczek.

Kasiek,ja bym się tak nie poddawała,robiłaś jeszcze jeden test?bo może ta wstrętna @ wcale nie przyjdzie?Cieszę się,że trzymasz za mnie kciuki bo czuję że znowu nic z tego nie będzie.Jedynie co czuję to takie pobolewania w podbrzuszu co jakiś czas.

Katrin współczuję twojej siostrze,znam ten problem bo moja siostra z szwagrem też usłyszeli taką nowinę.Nie zawsze potrafią sobie z tym poradzic.Zdecydowali się na adopcję,ale to wcale nie jest takie proste,czekają już prawie dwa lata,przeszli wszystkie szkolenia i to że tak się to przedłuża dodatkowo ich dołuje.Ale jest to na pewno wspaniały dar zostac rodzicem i ja bardzo mojej siostrze kibicuję.Znam parę małżeństw które zdecydowały sie na adopcje i są naprawdę szczęśliwe i spełnione.

Słodziutka życzę ci dużo zdrówka, a jak czuje sie mama?

Aga Irl masz ciężki orzech do zgryzienia i tylko wy musicie ten temat przegadac,nie wiem co ci poradzic.

Resztę dziewczyn mocno przytulam i pozdrawiam:-):-):-):-):-):-)

karola uważaj na siebie, może tam juz fasolinka rośnie i za 7 dni sie ujawni, w razie czego bierz tylko leki dla ciężarnych... czemu uważasz, ze nic nie wyjdzie?...więcej optymizmu :-) ja tam trzymam kciuki za Ciebie i za Kasię...

słodziutka dbaj o siebie, leki i pod kołderkę!!!! ...

sezon choróbsk rozpoczęty ech.... a dzis w pracy mam tak zimno, ze mi raczki skostniały

witam wszystkich,glaskam brzuszki ciezaroweczek i uscicski dla reszty dziewczynek

pixelka wlazlam tylko zakomunikowac,ze @ wlasnie dotarla do mnie,hm z dokladnoscia co do dnia liczac iz miesiac mial 31 dni heh:-). Brzuch boli eh okropnie,ciekawe czy beda slady zluszczajace sie endo,oby oby a u Ciebie jak tam.

Jeszcze raz usciski dla wszystkich,uciekam do nauki brrrr:crazy:

reklama
Witam ja byłam w 9 tygodniu i wszystko bylo dobrze a tu nagle w nocy przyszły silne bóle wiec pojechałam do szpitala tam lekarz mnie zbadał i stwierdził że jest wszystko dobrze i kazał mi iść do swojego lekarza.Całą noc mnie bolało rano zaczełam plamic wiec pojechałam jeszcze raz do szpitala. Byl inny lekarz i tez stwierdził że jest wszystko ok ale kazał mi zostac pare dni. Ból sie nasilał,dali mi kroplówke. Potem przyszedł po mnie lekarz ten który odesłał mnie przed tem do domu zrobił mi USG.Robił to bardzo mocno, silnymi ruchami, ból był niesamowity.Powiedział ze jest ok serce nadal bije i ze nie mam sie martwić ale zdjecie zabrał i nie chciał mi go pokazać.Po tym zaczełam bardzo silnie krwawic i stało sie a on nawet już nie przyszedł.Czyszczenie zrobił mi inny lekarz, za dwa tygodnie bedą wyniki badań.Może dowiem sie w końcu co było przyczyną tej tragedi czy to przez tego lekarza.Planujemy za jakiś czas następne dziecko i teraz boje sie tego wszystkiego.Boje sie że znowu będzie ten lekarz no i czy wogle to się uda.Nie wiem czy powinnam sie zgodzić na następne dziecko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry