• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katrin, strasznie współczuję, ale tak się zastanawiam, czy in vitro by w tej sytuacji nie pomogło, ja niestety nie znam się na tym, ale tak na chłopski rozum, to przecież jajeczko może od kogoś "dostać" i wtedy jej jajniki nie są już potrzebne.... naprawdę chciałabym pomóc, ale nie wiem jak....

reklama
witam po dłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuugiej przerwie Ja dość mocno zapracowana jestem więc wpadłam tylko na chwilę!!!!!!!!!!!!! Mamy wciąż wesela całe 2 tyg dzień w dzień (tylko dziś mam wolne), a ja przygotowuje śniadania dodatkowo. Ledwo widze na oczy więc ide sie zdrzemnac. Aaaaaa 1@ dostałam jakoś tak dziwnie w pt po południu a nie jak zawsze rano, i ja zawsze mocno krwawilam ale teraz to jak krwotok normalnie. A co słychać tutaj

Witam dziewuszki

Dzisiaj bleeee dzień. Wczoraj tak się wymarzłam na bazarku że dziś są tego efekty:angry::wściekła/y: jestem chora. Gorączka, ból gardła i do tego katar. Więc wiecie jak się czuję... do d****.

Katrin - żadne słowa tutaj nie pomogą. Nic nie zmieni faktu że niestety nigdy nie zostanie biologiczną matką a sama wiem jak taka decyzja zmienia życie i zmienia tok myślenia.
In vitro w takich przypadkach nie zawsze się udaje bo jeśli nie ma @ i jajniki nie pracują to może być problem z hormonami, które są odpowiedzialne za to i owo w czasie ciązy. Ale faktycznie trzeba było sie poradzić specjallisty. Lecz jeśli do takowego chodzi i On nic nie napomknął o zapłodnieniu in vitro to chyba nie jest to dla niej i dla jej męża.
Nie umiem w tym momencie znaleźć odpowiednich słów które mogły by Ją pocieszyć i dodać jej otuchy. Więc lepiej pomilczę.. i przytulam do serducha wirtualnie.

Alicja - a faktycznie może warto poszukać innego lokum. Poza centrum Warszawy lub w innym akademiku. Życie niestety stawia nas przed różnymi sytuacjami w życiu. Teraz nie widzimy celu dlaczego tak toczy się nasze życie. Cel widoczny będzie po drugiej stronie. Teraz co możemy to tylko z podniesioną głową przyjmować to co nam los, Bóg daje i próbować żyć godnie i w zgodzie z samym sobą. Ufam że uda się Wam i nie będziecie musieli wyjażdżać poza granice kraju by godnie zyć.

Kasiu Tobie jak zwykle dziękuje za pamięć i za ciepłe słowa, które zawsze mi pomagają. Jeszcze poczekaj i dowiesz się czy @ Cię nawiedzi czy może oby faktycznie za wcześnie zrobiłaś test ciążowy.
Jak było na basenie?

Szafiek a Ty nie myślałaś nad ponownym testem? Coś nie za bardzo mi to wygląda na @? Kibicuję Ci mocno i czekam na dobre wieści.Test robiłaś w ten piatek? Może warto jeszcze jutro rano spróbować?

magdalenka - każda z nas ma jakąś manie. Ja nie wiem w sumie co u mnie można było by nazwać manią. Chyba nie mam takiej rzeczy jak Ty którą tak namiętnie bym kupowała.

pixella po poronieniu u mnie wszystko z cyklami wywróciło się do góry nogami. Nic nie jest takie jak przed poronieniem. Więc i u Ciebie pewnie też troszkę minie zanim wszystko wróci do normy.

Dilajla tak pamiętam, pamiętam o Tobie. Utkwiłaś mi w pamięci. Cieszę się że rozpoczęłaś staranka. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak wyczekiwać efektów Twej pracy.

Agula Irl to gdzie Ty pisałaś że Cię tak "przyłapali" na jakim forum?
A siostrą się ciesz. Wiem jak to jest móc cieszyć się rodzeństwem tylko raz w roku.

Agula AJ - Ciebie tulę do serduszka. Czuję że u Ciebie znów smutaskowo. Trzymaj się dzielnie i wiesz że na mnie zawsze możesz liczyć.

Wróbelek witaj. To gdzie Ty pracujesz? W jakimś hotelu? Restauracji że masz tyle pracy?
Nie wiem czy wiesz ale są nowe ciężaróweczki. Nie wiem o których wiesz. Ale przybyło troszkę zafasolkowanych. Więc sama radość. A co do @ to jak napisałam wcześniej po poronieniu trzeba czekać jakiś czas by wszystko wróciło do normy. Hormony jednak robią swoje

luzia a co Tobie się dzieje z serduszkiem? Trzymam kciuki by wszystko było w porządku. A co do ciąży. Każda z aniołkowych mamuś przy następnej ciąży będzie drżała o swoje nienarodzone maleństwo i będzie zamiast się prawdziwie cieszyć - bać.My już chyba nigdy nie przeżyjemy ciąży "na spokojnie" i "lajtowo" tak jak to przezywają inne dziewczyny nie wiedząc ile czeka je niebezpieczeństw.
Lecz co mogę Ci doradzić. Pozytywne myślenie i pozytywne nastawienie napewno Ci pomoże i wsparcie drugiej osoby.

Pati kochana oszczędzaj się tak własnie jak to czynisz! Teraz niech zrobi się z Ciebie leniuszek. Tak jak pisała dlaczegotak - póki masz czas to odpoczywaj bo później będzie Ci Go brakować. Pogłaszcz brzusio ode mnie.

Nikogo nie ma. Idę się położyć do łóżeczka. Napewno dobrze mi to zrobi.
Trzymajcie się cieplutko dziewczynki w te zimne dni. A u Nas na południu Polski są bardzo zimne.. mój kolega dzisiaj na "wsi" skrobał szyby w aucie bo mu zamarzły :angry: wrzesien i skrobać szyby :wściekła/y:

Papapapa dziewuszki

Czesc Dziewczynki!!!
Edytko dopiero teraz doczytałam co u Ciebie...Przykro mi bardzo....Nie wiem co napisac....brak mi słów....., tule Ciebie mocno....
Ja dzis byłam we Władysławowie nawdychac sie jodu, potem spalam przed i po obiedzie;-);-).Spioch sie ze mnie zrobił- to jedyny objaw fasolki.......Do lekarza ide w piatek, ale nie nastawiam sie ze cokolwiek zobacze na usg, bo jeszcze pewnie bedzie za wczesnie....

Ależ tu dzis pusto.
Tak mi przykro Katrin. Zadne słowa tu nie pomogą, zgadzam się z Edytką. W takich chwilach łapię się na myśleniu,że w sumie mam szczęście. Ech, przykro mi.

Agnieszko AJ, często myślę o Tobie, pamiętaj,że zawsze JESTEM. I dziękuję Ci, wiesz za co..

Edyciu, zdrowia Ci zyczę.

Pozdrownienia dla wszystkich forumowiczek.

reklama
halooooooooo jest tu kto??
troszke pospałam popołudniu , zrobiłam papiery i jakoś dycham
organizm domagał się kawy więc właśnie pije i....................... czekam na WAS
bo mi lepiej z wami :0))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry