• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam niedzielnie....Wszystkie i buziaki z rana...
ale sie rodzinka pospała...to ewenement jakis ale extra wstac o 9....

ona, słodziutka, nic mnie dzis nie boli, ani brzuch ani nic więc ta@ to niespodzianka jakaś będzie...mam za to pod skóra kilka bolących górek...

w poniedziałek odbiorę resztę wyników...

nie rozmawiałam jeszcze z m o starankach, chce go miło zaskoczyć...więc ani o testach owu ani o innych obserwacjach cyklu ciiiii :-)

wczoraj były u mnie kolerzanki z dziewczynkami 13 mies i 19 mies, bawiły sie z Wiką....takie małe tornado mi przeszło przez mieszkanie, wyjadłu z lodówki wszystkie smakusie Wiki, potem Wika płakała jak poszły i zmęczona aż 13 h spała....następnym razem spotykamy sie u kolejnej z paczki spacerkowej, trzeba jaos te chłody przetrwać....

reklama
Witam dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Pixelko ale miałaś przedszkole,fajnie,że tak bawiły sie razem dzieciaczki.......:-):-):-):-)...fajnie że tak juz mocno myslisz o starankach.............

Słodziutka,ty to taka nasza dobra duszyczka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i dla CIebie zaświeci słoneczko,głęboko w to wierzę,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i trzymam mocno kciuki,,,,,,,,,ja mama się czuje????,,trzymaj się,,,,,,wiem jak CI teraz Cieżko,i wiem że mimo piszesz tyle dobrych słów to w środku jest inaczej,ty wiesz o czym piszę............ale głowa do góry,teraz musi być tylko lepiej,,,,,,,
a co do moich objawów ciążowych,to wiesz ja już pogodziłam się z tymże nic nie wyszło i szykuję sie na pażdziernik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,czekam teraz na ta wstretna@.........mi tak łatwo teraz nie pójdzie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale a tam ,,,,,,,,,,nie bede sie dołować bo czas bedie mi sie dłużył,,,,,,,,,,,a tak może jakoś poleci...........tylko już nigdy nie bede sie sugerowac podwyższona temperatura która nadal sie utrzymuje,,,,,,,,,,,,ale dzis rano juz myslałam ze dostałam,brzuch mnie bolał,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to znak że nadciaga hahah:-):-):-)trzymaj sie kochana,buziaki wielne i pozdrowienia dla WIESIA....
Zobacz załącznik 93397
a ten ANiłek niech czuwa nad wami i TWOJA mamą......

Dilajla kochanie,,,,,,,,,,,,,cieszę się,ze jednak podjeliście starania,,,,,,,,,,trzymam mocno kciuki,wierzę że teraz się uda,nie może być inaczej,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,buziole

ALicja ja ty się czujesz ,opuchlizna zeszła???????

cyniczna,,,ale przed Tobą piękny dzieńm,,,,,,,,,,,aż pozazdrościć......a le tak pozytywnie,,,,,,,,,,,,,,,

Niusia,,,,,,ty to ładna kobitka,takie dwa oblicza,tu taka niewinna dziewczynak a z drugiej strony harlejówa,hehehehhe, no i dzidzia po tobie bedzie to miała w końcu będzie bliżniak ,,hehhe

Gabi,strasznie mi przykro,że tak się męczycie z tą chorobą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieję że szybko minie małemu,,,,,:-)
szfirek a ty???dostałaś@ czy może nie.,,,,,hehe ale byłaby niespodzianaka,,,,,

Zafasolkowane dbajcie o siebie ,,,,,i fluidki, fluidki prosimy!!!ALso , Nisia, Mirka, Mordoklejka, Anesto, Jeżyk,,Guśka, Alla............jeszcze raz gratuluję nowozafasolkowanym,,dbajcie o siebie,,,,,,,,,,,,,,,

ciekawe co u '
luizy, Tarasi, Ptysi??????

Selenko,ale cieszę się że i ty niedługo dołączas do grona starających,,,,,,,,
w końcu pixelka, Selenka, Marlenka, no i ja,,,,no i ALicja,,,no i,,,,,,,kurcze ale nas jest,,,,,,,i Aga Irl................no musimy dorównać wrześniowi heheheh

Aga , Alutka, Słodziutka katrin,i wy uporacie się z e wszystkim i nas zaskoczycie pieknymi kreswczkami.tzrymam za was najmocniej
kciuki,,,,,,,,,,,,,

Katrin,może ty zmienisz zdanie i jednak spróbujesz jeszcze raz,,,,,,,,,,,,,,,,,może warto...

pozdrawiam,i uciekam ,,,,,,,,,,,miłej niedzieli,my na obiadek do babci,a potem na basen.....buziole dla wszystkich

KArola mi sie nie udało,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale o Tobie pamiętam.,,,i trzymam mocno kciuki........:-):-):-)

kasiekkm jeszcze masz czas do testu :-)..., może do października cie nie poniesie........

za jakis tydzień może zacznie się już TEN cykl starankowy :-)... w którym II sie pojawią ...i wkleję nowy suwaczek :-)

kasiek ja juz sie czuje super
a jak tam u Ciebie:-D
teraz to sie martwie mieszkaniem jesli dolistopada tylko mozemy tu mieszkac to nie stety powiem zegnaj warszawie i spadamy z M do zamoscia :-(:-(:-(bo nie damy rady finansowo sie inaczej tutaj utrzymac ale wsciekla jestem :-(:-(:wściekła/y::wściekła/y:no i pomyslelismy ze jak tak naprawde bedzie to spadamy zagramanice bo ja nie bede jak moja siostra w zamosciu zapieprzac za 700 zl :angry::angry::angry::no::no:
ehh jakie to wszystko beznadziejne jest i jak ja mam myslec o zafasolkowaniu :confused:co
pozdrwiam wszystkie dziewczynki
a ciezarowki caluje w brzuszki:-D

Witam,
u nie ni jak @ nie ma test zrobiłam w piątek ale była tylko jedna krecha, co najdziwniejsze zaczynają mnie pobolewać piersi nie wiem co o tym wszystkim myśleć ... chyba zaczynam wariować :(

Witam dziewczyni ja sie lenie od kilku dni hihi a co w koncu mam urlop :-) dis sobie gniłam w łóżku do 12 :-) Czujemy sie dobrze jakos jeszcze do mnie nie dociera ze to juz :-) chyba dopiero po usg bede spokojna i w koncu dotrze domnie do końca w jakim stanie jestem
kasiu ten motor to nie moj hahahah tylko wujka ja miałam okazaje tylko jechac jako pasazer :-)

zycze wam miłego dnia ja zmykam do sklepu a potem bede sie dalej lenic

cześć dziewczynki
kasiekkm może jeszcze kiedys spróbuje , ale znowu mam zle wieści
właśnie była u mnie mojego M siostra , cała zapłakana
wczoraj była u lekarza po wyniki i już wie ,że nigdy nie zostanie mamą
okropnie się czuje
ma niedrożne jajniki , ale to nie jest główny problem, bo jej jajeczka nie są "kompletne"
brak jadra
strasznie mi jej szkoda bo ma 24 lata , a tu już takie wieści

Witam was kochane
Jeszcze kilka dni i zaczynam staranka....
Dziwnie się czuje bo zaledwie wczoraj kiedy robiłam porządki zobaczyłam ostatnie zdjęcie mojego Aniołka na ostatnim USG , nie wykazującego już zadnych funkcji życiowych:(((((((((((((
Rozkleiłam się na maxxxa i serduszko zadrżało o to co będzie:-(
Do tego z tym moim serduszkiem idę jutro do lekarza i okaze się co dalej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry