• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jeśli ktoś z kalisza szuka dobrej gin to mogę swoją polecić......a wogule to jak siedziałam w poczekalni to sie tyle nasłuchałam o lekarzach padalcach że zastanawiam się nad porodem w domu......

reklama
ojej a co to za zakazenie?robili Ci jakies badania?
to dobrze,ze teraz chociaz zdiagnozowal to gin,eh szkoda ze tak pozno no ale trzeba sie cieszyc ,ze wogole.Nie martw sie,napewno dadza Ci leki na to i bedzie ok.Najwazniejsze,ze wykryl to :)

Dziękuje za pamięć dziewczynki.

Mam nadzieję że ciężaróweczki czują się dobrze. Przybywa Was w dużym tempie ale z tego to tylko się cieszyć.

Mika ojjj Twoja dzidzi naprawdę sobie boroi w Twoim brzuszku. Dobrze że u Was wporządku.

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam tylko i życzę dzisiaj miłego sobotniego wieczorku
a jutro miłego choć podobno znów chłodnego dnia.

Nie mogę jeszcze zapomnieć o Tobie dilajla!!
Dobrze że napisałaś. Martwiłam się o Ciebie. Zawsze czekałam na to że może dzisiaj się odezwiesz.
Wspaniała wiadomość że zaczynasz staranka! Zobaczysz że jak tylko organizm powrócił do normalności szybciutko zobaczysz na teście II upragnione kreseczki i będziesz teraz szczęśliwie cieszyć się z 9 miesięcy.
Tego Ci kochana życzę z całego serducha.

napewno bedziez miala to wybaczone hihi,fajnie ze jestes:).U mnie nic nowego jak narazie czarne dni jakies,poza tym to jak pisalam wczesniej,zakupilam torbe testow owulacyjnych;) no i czekam na @ no i w przyzlym tyg ide na te badania ,ktorych sie boje brr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry