reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dilajla, dobrze,że zatęskniłaś, My za Toba również. Wiesz, może i Mnie się uda w październiku, miłoby było przechodzić ciążę w tak doborowym towarzystwie. minęły już trzy miesiące, nadal Mnie boli , ale rzeczywiście potrzebny jest czas na poukładanie sobie wszystkiego. Nie robię juz badań, te które zrobiłam , oprócz tarczycy, wyszły ok. A i tarczyca się poprawiła.
Przyznam Ci się,że pragnę drugiego dziecka. Byłoby to spełnienie mojego największego marzenia na dziś.
Dom jest pusty, nastolatka ma swoje życie. Fajna z niej dziewczyna.

Odzywaj się częściej w miare możliwosći.

Katrin257 dali Ci się we znaki Ci lekarze. Na różnych trafiamy, Ja póki co mam szczęście.

Selenko ja też bardzo pragnę mieć jeszcze jedno maleństwo, zawsze chcieliśmy trójkę, ale nie wiem czy mi sił starczy
Będę szczęśliwa jak pojawi się drugie, nie chce by moje dziecko było samo na tym świecie
Sylwia mi meldowała na bierząco co tam u Was wiec się śmiałam że jak dobrze pójdzie to w październiku wszystkie 3 zafasolkujemy
Ale mam nadzieje że Sylwi teraz się udało a ja będę działać z moim mężem, zobaczymy czy organizm jest już gotowy
@ dostałam po 28 dniach od poronienia ciąża byłą tak wczesna że tak jak juz pisałam gdyby nie test to bym nawet nie wiedziałą ze jestem
Wierze w to że teraz nam sie uda

Prosiłam Sylwię by Cię pozdrawiała, cieszę się ,że to zrobiła. Tez liczę na udaną ciążę. ja mam cykle dokładnie co 28 dni, tylko po wyjeździe do Turcji i zmianie kliematu opóźniła się o 2 dni, ale to u Mnie zawsze był standard, klimat i opóźnienie. jestem już po 3@. 4 powinnam dostać 30 września a później... Boję się i nie mogę doczekać. Mój M miał operowaną przepuklinę, oczywiście:sorry2: naczytałam się jak to moga uszkodzić nasieniowód i takie tam. To już schiza, ja wiem. Przy każdej wizycie pytał lekarza, aż ten zaczął się smiać z niego.Do czego to doszło, ha ha.

Oboje więc się kurujemy, on po operacji a Ja tarczycę i lekką nadżerkę i stan zapalny leczyłam chemicznie ( słyszałaś o takim leczeniu nadżerki? chemicznym? smaruje się czymś i już.) Teraz jeszcze 5 dni leków dopoch. i kontrolna cyt. Zobaczymy. Przegląd techniczny to ja mam już zrobiony. Ech..normalnie szkoda słów.

Selenko u mnie samopoczucie dzisiaj troche lepiej....na razie staram sie nie zamartwiac ze bedzie zle :-( nie wybuchnelismy z M ze szczescia jak to bylo za pierwszym razem...nauczeni doswiadczeniem podchodzimy do tego spokojniej, chociaz bardzo chcialabym potrafic sie cieszyc, wspomnienia przycmiewaja radosc i kaza rozsadnie i w spokoju czekac....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry