reklama

Ciąża Po Poronieniu

Za chwilę lecę do pracy ale najpierw chcę się przywitac,BB to już chyba mój nałóg ale pomaga:-D:-D:-D

Własnie wróciliśmy z pogrzebu chrzestnej mojego lubego,o matko jak zmarzłam,to już jesień:tak:

Dzisiaj obudziłam się z dośc mocnym bólem podbrzusza i się przeraziłam,musiałam trochę poleżec,teraz pobolewa już troszkę co jakiś czas,nie wiem co się dzieje:no::-)

Zyczę wszystkim spokojnej soboty i ciepłej,a zafasolkowanym dużo spokoju,nie martwcie się tak:tak::tak::tak:

reklama
alla właśnie widzę, jako jedyna nie wstawiłaś suwaczka, stąd moje pytanie. Przypuszczam,że ja też w taki sposób podejdę do dwóch II, choć muszę Ci sie przyznać, że wierzę,że tym razem się uda. naprawdę wierzę, jakoś tak wewnątrz wierzę..

Chcesz, to podzielę się z Tobą tą wiarą. Zyczę Ci spokojnych 9 miesięcy i radośći gdy zobaczysz te wpatrzone w Ciebie oczka.

Witaj also, życze Ci miłego jesiennego dnia. Zmykam na spacer z psem. M nie ma , w pracy, nastolatka z koleżankami, a Ja z psem. Przydałby się ktoś oj przydał..

Do zobaczenia.

My z mezuniem już po obiadku, ukochany zadowolony, bo dzisiaj było jego ulubione danie, czyli kurczak w potrawce:-D

Nie wiem, ale ta pogoda jest dobijająca, mój mąż to wulkan energii na codzień, a dzisiaj ma totalnego lenia, poprostu przechodzi z miejsca na miejsce, heheh, sam jest zdziwiony:laugh2:

Moja sąsiadka bierze dzisiaj ślub, kurcze...jak ja jej zazdroszczę... ja chcę jeszcze raz!!!!!!:-D:rofl2::laugh2:

chyba zaraz wrócę do łóżeczka, tylko najpierw muszę wziąść porcję leków...a jest tego trochę:szok:

życzę Wam udanej soboty!!!!!!!!!!

hej dziewczyny

slodziutka sie pojawila?eh co tam u niej slychac,mam nadzieje ze ok.

pixelka @do mnie sie zbliza duzymi krokami,testy owulacyjne i ciazowe strumieniowe juz do mnie doszly,jest ich caly worek hehe a u Ciebie jak

ciezaroweczkiwszystkie duze buziaki i uwazajcie w te zimne dni na siebie i kruszynki

reszte dziewczynek pozdrawiam

gdzies juz o to pytalam ale nie zanotowalam sobie i nie moge odnalezc na forum otoz: w jakie dni cyklu nalezy robic pozczegolne badania?

milej soboty paaaa gwiazdeczki

reklama
no ja dzisiaj byłam na wizycie i niby ok ale nadal nie mogę uwierzyc w to co usłyszałam...w skrucie to jestem w 9 tyg i mam zakażenie bakteryjne wszystkiego czego tam się da a okazało się że dwie poprzednie ciąże które poroniłam to tylko dlatego że nikt wcześniej nie zauważył że mam to zakażenie....a nie chodziłam do jednego lekarza,badał mnie nawet sam ordynator połoznictwa w naszym szpitalu,bo chodziłam do wielu lekarzy po pierwszym poronieniu żeby sie dowiedzieć dlaczego...zabawne bo to zakazenie mam ok 3 lat i nikt przez ten czas nie zauważył,a to taka podstawowa sprawa.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry