• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agula AJ jak się czujesz? Jak samopoczucie i wogóle pogoda ducha?
Kiedy masz ten "pochówek" 26 września? Trzymam kochana za Was kciuki. Bądź dzielna. Masz dla kogo.

Szafirek i jak u Ciebie? Starałam się pilnie czytać ale może mi coś umknęło..:zawstydzona/y:
Dostałaś @? Jakaś taka milcząca jesteś? Czy wszystko OK?

Agula Irlan - jak piątkowe zakupy się udały? Jak pobyt siostry u Ciebie? Pogoda też taka bleee jak w Polsce?
Widzę że moderator Cię znalazł i wysłał Ci maila o postach... ehhh
Ale widze że się nie zrażasz i dobrze.

Kasiulka a Ty jak się czujesz? Pewnie spędzasz weekend ze swoim Igorkiem przedszkolakiem. Musicie się sobą nacieszyć przez weekend. Jak objawy ciązowe?
Ale Ty rozpijasz to towarzystwo na BB.

Marzenko i jak uczenie psiaka sikania na dworze? Jak przekupstwo udaje się?
Ja chodzę prywtanie do ginki i ginka.

Martuś pytałaś gdzie robi się badania na chlamydie itd. Najlepiej napisz sobie w googlach i tam Ci wszystko wyskoczy. Bo u nas w Tarnowie problemów z tym badaniem nie było. W diagnostyce zrobili. Na wynik się troszkę czekało.. ale nic nie ma za darmo.
A jak u Ciebie z tym gardłem już wszystko ok?

pixella a jak Wika? lepiej już? I jak przygotowania do @? Dalej Cię boli?

Karola przykro mi z powodu śmierci chrzestnej Twojego M. Tulę Cię mocno.

Gabi ahhhhh ale masz teraz urwanie głowy. Nie dość że potrzebujesz teraz spokoju to wszystko na odwrót. Wiem co znaczy ból ucha... nie do wytrzymania. Może lepiej że zastrzyki. Dupcia skłuta ale nie będziesz się martwić że Ci zwymiotuje czy nie będzie chciał wziąść. Wiem jak to jest z tymi zstrzykami bo siostrzeniec do teraz nie chce żadnych leków brać i od małego za każdym przeziębieniem czy choróbskiem (a choruje dużo niestety) ma zapisywane zastrzyki.. Tulę Was mocno i życzę duuuużo zdrowia.

alla - a jak mąż się czuje? Wszystko już u biego ok? Ale się cieszę że Wam się udało.. mocno trzymam za Was kciuki. Uwierzcie że tym razem się uda.

also wizyta jak widzę się udała. Trzymałam mocno za Was kciuki. Wszystko będzie OK tylko musisz pozowolić sobie w to uwierzyć. Za 3 tygodnie zobaczysz jak dzidziowi bije serduszko...

Pati a jak u Ciebie mija urlop? Mam nadzieję że się oszczędzacie z maluszkiem i obijasz się!!! Bądź samolubna myśl tylko o sobie i Twoje kruszynce.

Aniu (dilajla) owszem dostałam posta na NK. Dziękuje Ci kochana. Ty wiesz za co. Bardzo bardzo dziękuje.

guska bardzoooo się cieszę z Twoich dwóch pięknych kreseczek. Chociaż ich nie wkleiłaś ale napewno są śliczne. Będzie dobrze. Pęcherzyk będzie rósł i następnym razem jak pójdziesz na usg będzie już bijące serduszko. Zobaczysz. Tylko cierpliowści.

Alicja a jak u Ciebie zdrowie? Wróciło juz wszystko do normy?
Ależ miałaś zakupy? I jak M się podobały buty i bluzeczki?

Magdalenko a Ty już nie czytaj tyle o tej tarczycy bo normlanie sfiksujesz dziewczynko. Musisz wreszcie jakiejś gince zaufać. A jak nie to chodź do dwóch i zobaczysz sama co się będzie działo.

Cyniczna Joanno - nie zazdroszczę Ci tego stresu przed ślubem który Ci dołożyli. Mam nadzieję również że wszytsko u Ciebie idzie ku lepszemu i że uda Wam sie załatwić jednak wszystko w terminie. Bo chciałabym się zabawić na Waszym weselu ;)

Andżi Tobie wiesz czego życze z całego serca. Wiem że uda Ci się i to szybko..

k.t. witaj kochana. Jak zawsze przykro że musimy się poznać w tak smutnych okolicznościach. Wierzę że uda Ci się tym razem. Dzisiaj mija miesiąc od twojej straty. Lecz wierzę że szybko dostaniesz zielone światełko i szybko też zobaczysz wypragnione dwie kreseczki i będziesz już cieszyć się ciąża całe wspaniałe 9 miesięcy.

Madzia (modroklejka) i jak kupiłaś juz coś na chrzicny? Dałas sobie radę? Podziel się co wymyśliłaś?

magdaf miałaś ciężkie przeżycia. Jak każdą z nas los Cię doświadczył. Ale jak pisałam już Ci wierzę że teraz pokonasz to zakażenie ze swoją nową ginką i wszystko będzie już dobrze.

Vinniki witaj i Ty kochana. Dobrze że trafiłaś teraz na dobrego ginka. Teraz musi sie Wam udać. Kibicuję Wam i współczuję strarty.
Witaj w gronie Aniołkowych mam.

Uffff chyba tyle....

reklama
Jeżyk, Mika, Madzia, Anesto,Anetusia, Gabi, Also, Pati, Guska, Allaa wszytskie Was całuję. Pogłaszcie brzuszek od e-cioci.
Mam nadzieję że żadnej nie ominęłam.

Całuje wszystkie nie wymienione dziewczynki.

Witam Was wieczorową porą:-)

Magda - na jakiej podstawie lekarz stwierdził zapalenie? Zrobił jakieś testy na czystość pochwy. Czy jakieś oznaki zewnętrzne na to wskazywały?

Edytko - fajnie, ze jesteś:-):-)

Słodziutka dziękuje że o mnie pamiętałaś i za te miłe słowa, zresztą jak zawsze od Ciebie płyną tylko dobre słowa
Mam nadzieję, że u Ciebie troszkę lepiej, ściskam Cię bardzo gorąco

Witajcie wieczorowa porą......
Jestem z Wami ale nie mam jakoś sily aby sie udzielać.....
Słodziutka kochana....pochówek mam tak jak pamiętasz 26 .....tulę Cię....i pamiętam....
Witam wszystkie Nowe dziewczynki,przykro mi,,,,ze i Was "to" spotkało....
Gabi,Anesto,Also,Mirka,Mordoklejka,Jezyk,Allaa,Guska,Niusi@...duzo zdrówka i mało stresu....
Kasiek,Luiza,Karola,Dilajla,Cyniczna,Syla,Alutka,Alicja,Ptysia,Maggie,
Selenka,Wróbelek,Shyla,Asiq,Aga Ir,Mała,Marlena,...i nie wymienione serdecznie pozdrawiam....
Trzymajcie sie kochane.....

czesc dziewczynki..... u nas ok.....sisotra jest ,gadamy ,smiejemy sie ,lazimy po sklepach....slowem korzystamy z czasu jaki mozemy razem spedzic bo kolejny raz pewnie znow za rok bedzie moze....ech.....poza tym....co mam wam napisac....nie wiem...
edytko coz moderator znalazl mnie to fakt...ale ja sie bardziej udzielam tu i dobrze.,,,,na tamtym nie bede chyba pisac...moze czasem ...tam nie jest tak fajnie....przeszkadza im kilka postow pod rzad od jednej osoby,....paranoja.....
ale co tam....
poza tym.....nic takiego....staranka dalej trwaja wiec mam nadzieje zobaczyc za niedlugo jakies tego efekty heheheh...
wszystkie was kochane pozdrawiam serdecznie ....korzystajcie z okazji ze mnie tak czesto nie ma i odpocznijcie hehehhe( zwlaszcza od pisania kilku postow pod rzad hahahahah)....
nowe kolezanki witam....szkoda ....niezbyt mile okolocznosci ale.....coz.....zycie...
dobranoc kochane.....zajrze znowu za jakis czas....papatki

Dzień dobry dziewczynki
jak sie dzisiaj czują zafasolkowane?
pogoda za oknem wstrętna. zimno .u mnie jest 8 stopni
wyprawa do kościółka nie zapowiada sie fajnie (ciężki chmury wiszą) i chyba pojedziemy autkiem
Aga Irl mam nadziję że to nie ja?!?
buziolki dla wszystkich
słodziutka miło że jestes..........

reklama
doszłam do wniosku ,że trzeba napisać coś wiecej o sobie
Mam 28 lat , na imię Kasia , szcześliwa żona i matka
mieszkam koło Kłodzka w małej miejscowości we własnym domku ( hihih nareszcie)
pracuje jako handlowiec od 2 lat
mam szalone dzieciaki ( wierzcie mi że szalone - ;)) )
kota też mam
dwa pieski za 3 tyg do odebrania
kocham życie i ludzi zostałam wiele razy skrzywdzona , ale nadal wierze w to , ze na tym nie dokońca sprawiedliwym świecie istnieja ludzie dobrzy
ciesze sie ze znalazłam to forum , bo bardzo mi pomogłyście
juz nie długo bedzie roka jak mam aniołka w niebie , ale dalej jest mi cięzko tak jak pierwszego dnia ( termin miałam na dzień matki)
cieszę sie , że wielu wam sie udaje
wszystkie ciężaróweczki gorąco ściskam i trzymam kciuki za was
starającym sie życze powodzenia ( tylko mężów nie wyeksploatujcie do końca )
tym które robią badania -słoneczko rownież zaświeci
widze wasze starania i wierzyc mi się nie chce , że tak trudno jest zajść w ciążę
ja nie miałam z tym problemu , wiec nie myślałam ,że mogą byc takie komplikacje

pomimo wszystko
duzo buziaków wam życze wytrwałości i sukcesów w końcu
sorki za dlugiego posta..................................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry