• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasia współczuję siostrze, nie tak powinien wyglądać świat. Dla pewności powinna potwierdzić u jakiegoś super specjalisty.

Alicja nie ma szansy na znalezienie mieszkania w wawie albo pod wawą za rozsądną cenę? warto szukać:-)

Ja zrobiłam porządek w bucikach, letnie do szafy do swoich domków a jesienne przygotowane do chodzenia:-) Uwielbiam buciki:-) Moja ulubiona część garderoby. Mam ich więcej niż spodni i spódnic razem wziętych. Na szczeście M już się przyzwycził i nic nie mówi jak przynoszę nowe;-)

luiza123
dzisiaj na mszy , nasz ksiądz mówł , ze każdy ma swój krzyż zyciowy
i tak chyba jest
nie wiem co to dalej bedzie
ja mam dzieci a Asia ( siostra M ) nie ma i nie bedzie miala
człowiek zaczyna inaczej myslec
ja jeszcze moge sprobować ( fakt ze nie jestm jeszcze gotowa i nie wiem kiedy bede) a ona
???
za pare dni jedzie za granice
boje sie o nia , bo ma słaba psychikę
tu ma rodzine
a tam................
bedzie SAMA

magdalenka38
ona od roku lata po lekarzach , bo coś było nie tak z @ a do tego jak współżyje sie przez 4 lata bez zabezpieczeń i nie ma ciąży to chyba coś nie gra...........

Madzia ceny sa tragiczne 1500zł plus oplaty plus mamy jeszcze 650 zl mc raty wiec prawie 2 wyplaty ida na oplaty a za co mamy zyc? :-(:-(:-(
naprawde jak juz jedno sie pierd... to juz cala reszta tez do du....py
bardzo mi przykro z powodu zony brata :-(:-(:-(:-(

Madzia a ja mam korbe na punkcie spodni jakie ponad 30 par juz oddalam cioci a w szafie dalej pokazny arsenal jest jeszcze :DDDD buty z reszta tez uwielbiam ale nie tak jak spodnie bo z butami to u mnie ciezko zeby cos wybrac po zadne mi sie nigdy nie podobaja

słodziutka od M dostalam ochrzan za to ze nie kupilam pozadnych butow a zamiast tego 2 pary plus 2 bluzki ale za to bluzeczki mu sie bardzo podobaly powiedzial ze jak za tydzien bede mu jeczec ze fleki mi odpadly albo ze zobaczy ze mam czubki zdarte to juz nie da mi wiecej kasy na nic ale on zawsze tak mowil i sam pozniej kase daje :DDDDDDD

Katrin ale zawsze zostaje jeszcze adopcja wiem ze to nie jest to samo co swoje ale wiecie co zeby ta adopcja byla troche mnie skomplikowana to ja bym sie zdecydowala bo tak sie cholernie boje znowu sprobowac ze znowu pojdzie cos nie tak :(

kochane
te wiadomości rozłożyły mnie na łopatki
łzy zalewają mni klawiaturę
Asia powiedziała mi tak....." gdybym miała szansę przeżyć wspaniałe 9 miesięcy ciąży , czuć ruchy i cieszyc sie zaokrąglającym sie brzuszkiem , urodzić zdrowe dziecko i móc je przytulic do siebie i tak napatrzyć sie chociaż przez trzy godziny a pózniej umrzeć to zgodziłabym sie i była bym szczęśliwa ................. bo mogłabym się nazwać mamą "
jestem w kawałeczkach jak puzle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry