Mimimka89
Fanka BB :)
Póki co staram się jej unikać i unikać głupich rozmów. Ale pomysł dobryTo jest jakaś masakra. Może warto zmieniać temat, gdy zaczynaja znów o ciazach. Może zmień temat na taki, którego nie lubi teściowa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Póki co staram się jej unikać i unikać głupich rozmów. Ale pomysł dobryTo jest jakaś masakra. Może warto zmieniać temat, gdy zaczynaja znów o ciazach. Może zmień temat na taki, którego nie lubi teściowa![]()
To masz ciężkoTak mieszkamy u teściów. My z mężem wjstwmy na górze a oni na dole
Żebyś wiedziała... Do tego mamyw spół a kuchnie jeszcze, ale mam nadzieję że już niedługo będziemy mieć oddzielna. Więc spotkania z nią są nieuniknioneTo masz ciężko![]()
A powiedz jak brałaś ten wiesiołek ? Cały cykl? Brałaś w tabletkach. Mi akurat wiesiołek swojego czasu bardzo łagodził bóle menstruacyjne.Dziękujęteraz będzie Twoja kolej, czekam na Twoją pozytywną historię
Brałam wiesiołek i ovarin,
Robiłam testy owu z Rossmana,
Sex z mężem co drugi dzień do 14dc,
Jadłam ananasa w okresie płodnym,
Piłam czerwone wino w czasie poowulacyjnym.
Ograniczyłam kawę do dwóch dziennie i czytałam baby boom
Mój mąż łykał ze mną mace, i zaczął bieganie i rower
Nie ważne co, ważne że skutecznie![]()
Musiałabyś mieć pewnie dowody, ze to właśnie te bakterie byly przyczyna poronieniaDziewczyny a ja się zastanawiam czy nie ruszyć tej sprawy mojego poronienia tzn. czy nie walczyć ze szpitalem. Przed szpitalem miałam robione badania, posiewy i wszystko ok. Po operacji wyrostka nagle zrobiło się zapalenie otrzewnej, zapalenie pęcherza, wyszła bakteria e coli, w badaniu czystości pochwy wyszło: enterococcus faecalis, klebsiella pneumoniae i candida glabrata. I te bakterie prawdopodobnie były przyczyną poronienia a załapałam je prawdopodobnie w szpitalu. Badania ok, ginekologiczne też ok. Mąż mi mówi że mam już tego nie rozgrzebywać bo dziecka nam to nie zwróci a szpital zawsze się wywinie z tego ale ja zastanawiam się czy nie umówić się na wizytę do jakiegoś prawnika typowo od spraw medycznych i skonsultować to z nim. Nie chodzi mi o kasę ale chciałbym żeby odpowiedzieli ci lekarze za to
No właśnie wszędzie na necie pisze że te bakterie mogą odpowiadać za poronienie i zarazić nimi się idzie głównie w szpitaluMusiałabyś mieć pewnie dowody, ze to właśnie te bakterie byly przyczyna poronienia
Jeśli masz siły na to,możesz zadziałać, ale czy to coś zmieni? W tym towarzystwie ręka rękę myje.... PrzykreDziewczyny a ja się zastanawiam czy nie ruszyć tej sprawy mojego poronienia tzn. czy nie walczyć ze szpitalem. Przed szpitalem miałam robione badania, posiewy i wszystko ok. Po operacji wyrostka nagle zrobiło się zapalenie otrzewnej, zapalenie pęcherza, wyszła bakteria e coli, w badaniu czystości pochwy wyszło: enterococcus faecalis, klebsiella pneumoniae i candida glabrata. I te bakterie prawdopodobnie były przyczyną poronienia a załapałam je prawdopodobnie w szpitalu. Badania ok, ginekologiczne też ok. Mąż mi mówi że mam już tego nie rozgrzebywać bo dziecka nam to nie zwróci a szpital zawsze się wywinie z tego ale ja zastanawiam się czy nie umówić się na wizytę do jakiegoś prawnika typowo od spraw medycznych i skonsultować to z nim. Nie chodzi mi o kasę ale chciałbym żeby odpowiedzieli ci lekarze za to
Od 1dc do owu, 6kapsułek dziennie.A powiedz jak brałaś ten wiesiołek ? Cały cykl? Brałaś w tabletkach. Mi akurat wiesiołek swojego czasu bardzo łagodził bóle menstruacyjne.
Ale zakażenia szpitalne są ryzykiem każdej operacji, nawet cc. Przecież nie udowodnisz, że ktoś Cię zakaził celowo, takie powikłanie niestety trafiło na Ciebie. Jedyne co można oskarżyć to błąd w sztuce, lub niedopełnienie obowiązków. Ale czy rzeczywiście takowe było?Dziewczyny a ja się zastanawiam czy nie ruszyć tej sprawy mojego poronienia tzn. czy nie walczyć ze szpitalem. Przed szpitalem miałam robione badania, posiewy i wszystko ok. Po operacji wyrostka nagle zrobiło się zapalenie otrzewnej, zapalenie pęcherza, wyszła bakteria e coli, w badaniu czystości pochwy wyszło: enterococcus faecalis, klebsiella pneumoniae i candida glabrata. I te bakterie prawdopodobnie były przyczyną poronienia a załapałam je prawdopodobnie w szpitalu. Badania ok, ginekologiczne też ok. Mąż mi mówi że mam już tego nie rozgrzebywać bo dziecka nam to nie zwróci a szpital zawsze się wywinie z tego ale ja zastanawiam się czy nie umówić się na wizytę do jakiegoś prawnika typowo od spraw medycznych i skonsultować to z nim. Nie chodzi mi o kasę ale chciałbym żeby odpowiedzieli ci lekarze za to