• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tamtego zmienilam bo nie widzial sensu w robieniu badań, że robi się je po drugim poronieniu. On przyjmuje w lux med i prywatnie, sama go kiedyś wygooglowalam i znalazłam po dobrych opiniach na necie. Ogólnie to chodzę do lux medu bo mam już wykupiony pakiet z pracy męża i prywatnie równoczesnie[emoji28] lubię usłyszeć dwie opinie.
Mnie się ten system z 2 lekarzami nie sprawdził na dłuższą metę. Nie wiem jak jest w abonamencie w lux medzie, ale ja ostatecznie chodziłam prywatnie, brałam faktury za wizytę i papierowe skierowania na badania z pieczątka lekarza i ubezpieczyciel zwracał mi kilkadziesiąt złotych za wizyte oraz honorował skierowania od mojego lekarza.

reklama
Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z intralipid? Do tej pory miałam jedno poronienie, ale moja ginekolog stwierdziła, że warto mi to podać. Czytałam w Internecie, że to czasem pomaga przy poronieniach nawykowych. Czy są po tym jakieś skutki uboczne? Czy to pomoże donosic ciąże?

Dziewczyny powiedzcie mi, czy przy pierwszej @ po poronieniu też miałyście taki okropny ból?
Leje się ze mnie strasznie a ból bym porównała jak przy poronieniu prawie
U mnie pierwsza po poronieniu była normalna, chociaż spodziewałam się że może być źle. Za to druga była trochę gorsza, ale w sumie nie znacznie bardziej niż przeciętny okres jeśli chodzi o ból, za to lało się dużo bardziej ze 2 dni.

Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z intralipid? Do tej pory miałam jedno poronienie, ale moja ginekolog stwierdziła, że warto mi to podać. Czytałam w Internecie, że to czasem pomaga przy poronieniach nawykowych. Czy są po tym jakieś skutki uboczne? Czy to pomoże donosic ciąże?
Zobacz w wątku o ciążach zakończonych sukcesem, kilka dziewczyn tam się wpisało z intra plus w ostatnich latach były jeszcze inne, którym sie udalo. W braniu intra chodzi o początkowe tygodnie ciąży, kiedy organizm matki może odrzucać ciążę. Przed porodem wczesniaczym chyba nie chroni - to taka uwaga a propos "donoszenia" ciąży.

Pochwalę się moją Kruszynką ❤️
Moja córeczka Kaja urodziła się przez CC 29.03.2021r
Walczcie dziewczyny. Wszystko jest możliwe. Przypomnę jestem po dwóch poronieniach a ta ciąża prowadzona na acardzie 150 i clexane, najpierw 0,4, potem 0,6. Ciąża bezproblemowa.
IMG_20210412_152720-COLLAGE.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry