Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ty jesteś mega dzielna! Myślimy o Tobie i wszystkich dziewczynach, które teraz wlasnie tego potrzebująTak, oglądammam też książkę. Ogólnie już dzisiaj trochę lepiej dzięki wam! Serio, bardzo dziękuję
Jesteście najlepsze ❤❤❤
Wcześniej miałaś problemy z miesiączkami ?Ja mam dramat ... nie mam potrzeb
co dostałaś na wywołanie ? :-) bo ja już tez 5 tyg i dalej cisza zero objawów organizmu ze coś się zbliża ...
Ja dopiero trzecią po poronieniu miałam w swoim standardowym czasie. Organizm musi dojśc do równowagi myśle.Ja mam dramat ... nie mam potrzeb![]()
co dostałaś na wywołanie ? :-) bo ja już tez 5 tyg i dalej cisza zero objawów organizmu ze coś się zbliża ...
Tak, oglądammam też książkę. Ogólnie już dzisiaj trochę lepiej dzięki wam! Serio, bardzo dziękuję
Jesteście najlepsze ❤❤❤
Nie raczej mam normalnieWcześniej miałaś problemy z miesiączkami ?
Dziewczyny moja miesiączka okazała się plamieniem implantacyjnym... Dzisiaj wyszła blada kreska poszłam do lekarza, generalnie temat póki co na chłodno przyjmuję. Chciałam Wam tylko
przekazać co mi powiedział. Kazał mi z diety wykluczyć cukier, gluten i nabiał. Dzięki temu powinny się ustabilizować parametry same z siebie... Powiedział że nie da mi heparyny w ciemno, najpierw mam zrobić badania krwi, żeby nie przedobrzyc bo może zbyt rozrzedzić krew i wtedy poronie. Kazał koniecznie zrobić USG tarczycy i dał progesteron. Powiedział, żebym do niego zadzwoniła jak będę mieć wyniki z krwi i zadecyduje co dalej...
Kiedy będziesz miała zabieg ? Wspolczuje szpitala, ale choć cos robią, oby szybko było dobrze
@Sisi1992
Moje libido po poronieniu było najwyższe w historii, nigdy nie miałam takiego, to był szok! Jak tylko skonczylam krwawienie, mogłabym spętać męża i sama się obsłużyć ! Sama natura, organizm wie co potrzebne ( podobno) u nas tylko na początku maz się bardzo bał... Żeby mi krzywdy nie zrobić