Jula19
Fanka BB :)
styczeń 2021 miałam zabieg, serduszko zatrzymało sie 8/9 tc, czyli rok i 4 miesiące. Teraz mialam umawiać się na sono hsg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
styczeń 2021 miałam zabieg, serduszko zatrzymało sie 8/9 tc, czyli rok i 4 miesiące. Teraz mialam umawiać się na sono hsg.
Jeszcze nie mam,ale mam bardzo delikatne plamieniedzisiaj też nie?
Według kalendarzyka powinnam dostać 9go maja. Może po prostu owulacja po prostu była szybciej, słyszałam, że nie raz cykl może się przestawić.dzisiaj też nie?
Mozesz spokojnie zrobić jutro i w poniedziałek. W internecie są kalkulatory przyrostu beta hcg więc tam wpisujesz daty i samo oblicza przyrost. Gratulacje i życzę spokojnej ciążyDziewczyny gdybym jutro zrobiła betę, a kolejną dopiero w poniedziałek to jak interpretować wyniki?
Jutro skończony 5tc
A dziś na popołudniowym teście piękna gruba, ciemna krechą praktycznie odrazu wyskoczyła. Na taką czekałam.