• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja ostatnio w ciazy wogole nie pilam kawy bo mnie jakos odrzucalo samo....
z ogorkowej to moje dzieciaki by sie cieszyly hehheh...hmmm a moze im ugotuje jutro.....taaa...tylko trzeba trafic ogorki kiszone w sloiku na polskiej polce ...heheheh

reklama
Alla rzeczywiście możemy się spotkać na porodówce, heheh. A na kiedy masz termin? Bo mi wg ostatniego USG to na 17 maja wychodzi. Mam nadzieję, że dotrwamy :).

A ja kawy w ogóle nie piję, bo nie lubię. Jedynie zapach mi się podoba. Chociaż czasami w takiej jednej tylko restauracji sobie cappuccino zamawiam, ale ono jest robione z normalnej kawy chyba i jest pyszne.

Katrin, ja też się zastanawiam po czym ten posmak, to chyba jeden z objawów ciąży. Ale wolę już je mieć, bo i tak ciągle się denerwuję, że coś nie tak.

ja w ciąży kawke jedna moglam pic i to tylko poł na poł z mlekiem...tak generalnie to dla cieżarówek kawa zabroniona!!!

a ogorkową mam w planach soon , juz nawet ogóry w lodówce czekają.....

Also z usg, jak bylam ostatni raz to mi lekarz nie wyliczył terminu. W sobote w szpitalu nie pytałam bo byłam za bardzo przerażona. Mam nadzieje, ze w piatek sie dowiem. Według OM wychodzi mi na 21 maja, ale naczytałam sie ze róznie to bywa wiec jest szansa na spotkanie. Musimy wierzyc ze bedzie dobrze, chociaz ja dzis mam tez gorszy dzien, dzien pełen obaw....

dziewczynki ja miałam termin na 14 kwietnia a urdziłam 30 marca...termin terminem a natura naturą, kolezanka co zaszła w ciażę miesiąc przedemna urodziła 2 dni wczesniej w 42tc a ja w 38tc :-) no i same widzicie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry