reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziękuje dziewczyny za pocieszenie :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: jesteście kochane

Kinka dzięki za pozytywne wiadomości i optymistyczne nastawienie :-D :-D :-D :-D

Cześć dziewczyny.
JoannA - ale Ci kobieto zazdroszczę @ (u mnie dalej nic:wściekła/y: )

Toleczko - niemartw się. Ja dostałam zastrzyki bo ostatnią @ miałam 10 stycznia więc sama rozumiesz... Najprawdopodobnie torbiel zniknie razem z @.

Złośnica - też mam bóle podbrzusza podobne do tych miesiączkowych. Na szczęście nieboli mnie cały czas. Co za płyn???

M@rteczko - leż spokojnie i mdłościuj się , a za kilka dni wpadniesz tu po wizycie i ogłosisz, że jest ok:cool2:

Kinka - zawsze miło usłyszeć, że się komuś udało:-)

A co do mnie to od piatku zaliczyłam 2 imprezy (urodziny tesciowej ;-) , a następnego dnia męża):-p.
Niestety kończą mi się ferie:no: i jutro do pracy trzeba iść...

Madzia - co się dzieje???? Dlaczego niepiszesz???

daga.p. też nie wiem, co za płyn - powiedział, że muszę widocznie miec jakiś wyciek (poczułam się, jak samochód) - on pewnie wie, ale mi to nic nie mówi, a po wiadomości o torbielach i płynie nie miałam głowy, żeby mi tłumaczył, a teraz mam :zawstydzona/y:!

hej! ja tu tylko czasem...ale z tego samego powodu..
Złośnica-w tym samym dniu miałam zabieg(16.01)ale jak do tej pory nie dostałam @,a jak ztym u ciebie? Wogóle powiedzcie kiedy dostałyscie pierwaszą @ po zabiegu,bo u mnie to juz 40 dzień i nic.... Zaczynam się martwić.

Miałam okres w 3 tygodnie po zabiegu (tak plus 2 dni)!
Z tego co czytałam, to jak nie dostaniesz za dwa dni, powinnaś isc do ginekologa, czy wszystko ok!

Pozdrawiam! :happy:

Hej Kobietki;
daga.p. - a Ty w ogóle miałaś już pierwszą @ po zabiegu, no nie? Więc będzie nastepna a jak nie to Dzidzia :) Moja kumpela była w 2 mies ciąży - nie wykazał tego test ani usg i tak sobie improwała jakby nigdy nic - a dzisiaj ma zdrową trzylatkę.
Jestem umówiona z moim gin w Dzień Kobiet - ależ sobie prezent zrobiłam - mam nadzieję, że będzie miał dla mnie tylko pozytywne wiadomości .
ewa33 - ja dostałam w 35 dniu po zabiegu - przyznam, że to wymodliłam :)
Marunia i Madzia - co u Was... ? jakoś tak u Was cicho........

Cześć Babki :-)
Wybaczcie za milczenie, jakoś zeszło ........ :-p
Tak, jestem w ciąży :))))) Kolejny raz. Studia na UŁ to ciężki chleb, ale udało się..... w czerwcu obrona :) a dzidziuś się urodzi 8 11 2007 - całe życie czekałam na TO dziecko !
Mój M*uratował mnie i mnie kocha i wierzy we mnie ... zawsze powtarza, że to co najlepsze dopiero przed nami... a może? Zeby tyklo nie zapeszyć ... Taka już jestem przeczulona, że boję się jutra dziewczyny. Może będzie dobrze? Musi być :)
Buziaki

reklama
Złośniczko, Toleczko, Dagmarko.p, Joasiu25 no przecież jestem :happy: ehhh nie wiem jak to będzie dalej ale taka jestem szczęśliwa :cool2: :cool2:
nagle cale życie stanęło mi przed oczami ( i ten malutki, bezzębny dzidziuś :)), )
Zaraz pójdę się zrelaksować czyli obejrze coś na tvn (czyt. o 21.30 :) szymo... ) i wielki, głęboki sen .. .....
:-D
Pa Kochane
Miłej nocki

Do góry