reklama
daga.p.
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
JoannA - ale Ci kobieto zazdroszczę @ (u mnie dalej nic
)
Toleczko - niemartw się. Ja dostałam zastrzyki bo ostatnią @ miałam 10 stycznia więc sama rozumiesz... Najprawdopodobnie torbiel zniknie razem z @.
Złośnica - też mam bóle podbrzusza podobne do tych miesiączkowych. Na szczęście nieboli mnie cały czas. Co za płyn???
M@rteczko - leż spokojnie i mdłościuj się , a za kilka dni wpadniesz tu po wizycie i ogłosisz, że jest ok
Kinka - zawsze miło usłyszeć, że się komuś udało:-)
A co do mnie to od piatku zaliczyłam 2 imprezy (urodziny tesciowej ;-) , a następnego dnia męża)
.
Niestety kończą mi się ferie
i jutro do pracy trzeba iść...
Madzia - co się dzieje???? Dlaczego niepiszesz???
JoannA - ale Ci kobieto zazdroszczę @ (u mnie dalej nic
)Toleczko - niemartw się. Ja dostałam zastrzyki bo ostatnią @ miałam 10 stycznia więc sama rozumiesz... Najprawdopodobnie torbiel zniknie razem z @.
Złośnica - też mam bóle podbrzusza podobne do tych miesiączkowych. Na szczęście nieboli mnie cały czas. Co za płyn???
M@rteczko - leż spokojnie i mdłościuj się , a za kilka dni wpadniesz tu po wizycie i ogłosisz, że jest ok
Kinka - zawsze miło usłyszeć, że się komuś udało:-)
A co do mnie to od piatku zaliczyłam 2 imprezy (urodziny tesciowej ;-) , a następnego dnia męża)
.Niestety kończą mi się ferie
i jutro do pracy trzeba iść...Madzia - co się dzieje???? Dlaczego niepiszesz???
ZłOSNICA
Zaciekawiona BB
ewa33
Zadomowiona(y)
hej! ja tu tylko czasem...ale z tego samego powodu..
Złośnica-w tym samym dniu miałam zabieg(16.01)ale jak do tej pory nie dostałam @,a jak ztym u ciebie? Wogóle powiedzcie kiedy dostałyscie pierwaszą @ po zabiegu,bo u mnie to juz 40 dzień i nic.... Zaczynam się martwić.
Złośnica-w tym samym dniu miałam zabieg(16.01)ale jak do tej pory nie dostałam @,a jak ztym u ciebie? Wogóle powiedzcie kiedy dostałyscie pierwaszą @ po zabiegu,bo u mnie to juz 40 dzień i nic.... Zaczynam się martwić.
Hej Kobietki;
daga.p. - a Ty w ogóle miałaś już pierwszą @ po zabiegu, no nie? Więc będzie nastepna a jak nie to Dzidzia
Moja kumpela była w 2 mies ciąży - nie wykazał tego test ani usg i tak sobie improwała jakby nigdy nic - a dzisiaj ma zdrową trzylatkę.
Jestem umówiona z moim gin w Dzień Kobiet - ależ sobie prezent zrobiłam - mam nadzieję, że będzie miał dla mnie tylko pozytywne wiadomości .
ewa33 - ja dostałam w 35 dniu po zabiegu - przyznam, że to wymodliłam
Marunia i Madzia - co u Was... ? jakoś tak u Was cicho........
daga.p. - a Ty w ogóle miałaś już pierwszą @ po zabiegu, no nie? Więc będzie nastepna a jak nie to Dzidzia
Jestem umówiona z moim gin w Dzień Kobiet - ależ sobie prezent zrobiłam - mam nadzieję, że będzie miał dla mnie tylko pozytywne wiadomości .
ewa33 - ja dostałam w 35 dniu po zabiegu - przyznam, że to wymodliłam
Marunia i Madzia - co u Was... ? jakoś tak u Was cicho........
Cześć Babki :-)
Wybaczcie za milczenie, jakoś zeszło ........
Tak, jestem w ciąży
)))) Kolejny raz. Studia na UŁ to ciężki chleb, ale udało się..... w czerwcu obrona
a dzidziuś się urodzi 8 11 2007 - całe życie czekałam na TO dziecko !
Mój M*uratował mnie i mnie kocha i wierzy we mnie ... zawsze powtarza, że to co najlepsze dopiero przed nami... a może? Zeby tyklo nie zapeszyć ... Taka już jestem przeczulona, że boję się jutra dziewczyny. Może będzie dobrze? Musi być
Buziaki
Wybaczcie za milczenie, jakoś zeszło ........
Tak, jestem w ciąży
Mój M*uratował mnie i mnie kocha i wierzy we mnie ... zawsze powtarza, że to co najlepsze dopiero przed nami... a może? Zeby tyklo nie zapeszyć ... Taka już jestem przeczulona, że boję się jutra dziewczyny. Może będzie dobrze? Musi być
Buziaki
reklama
Złośniczko, Toleczko, Dagmarko.p, Joasiu25 no przecież jestem
ehhh nie wiem jak to będzie dalej ale taka jestem szczęśliwa
nagle cale życie stanęło mi przed oczami ( i ten malutki, bezzębny dzidziuś
), )
Zaraz pójdę się zrelaksować czyli obejrze coś na tvn (czyt. o 21.30
szymo... ) i wielki, głęboki sen .. .....
Pa Kochane
Miłej nocki
ehhh nie wiem jak to będzie dalej ale taka jestem szczęśliwa
nagle cale życie stanęło mi przed oczami ( i ten malutki, bezzębny dzidziuś
Zaraz pójdę się zrelaksować czyli obejrze coś na tvn (czyt. o 21.30
Pa Kochane
Miłej nocki