• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguś, sama musisz zadecydować. Z jednej strony to Cię rozumiem, bo ja sobie powiedziałam, że teraz to moja ostatnia próba, mam nadzieję, że udana będzie. Jaką decyzję nie podejmiesz to będzie ona słuszna, bo będzie to Twoja decyzja. Buziaczek.

reklama
Witam witam
powróciłam z pracy !!!!!
mam nadzieję od 2 grudnia zwolnić obroty więc będę miała więcej czasu na BB....
ale jutro mam wolne!!!!!(niestety ostatnie w tym miesiącu:-()

ale cóż będzie dobrze.....
Also ja już po pierwszym poronieniu też mówiłam że to ostatnia próba.... ale ciągle próbuję.... i chyba będę....

witam wieczorkiem, dziś jakoś nie miałam weny a do tego coś mnie ciągnie, kłuje, strzyka... ale ogólnie po za momentami paniki jest nie żle... dziś nawet miałam sporo energii ...
pyzunia piękna z was parka....
Aguś zrób mężowi niespodziankę wiesz ja zwiesiłam i nie liczyłam na to że się uda a tu niesposdzianka .... ale nie namawiam :)
Edytko ty wiesz....
Andzi ty też ....
pozostałe serdecznie pozdrawiam :)

Hej,ja też pozdrawiam i chyba spać "idę",hahaha nie pasuje teraz mi takie słowo do słownika:zawstydzona/y:
Chciałam tv poogladać,jak dziecko śpi,ale chłop sie uparł na jakieś wampiry,ble okropne,nie dla mnie teraz:sorry2:
Spokojnej,owocnej i komu trzeba jakiej nocki.Papapa.

Szafirek,jak przedszkolak? Mój siedzi w domu w tym roku,choroby nas przerosły.
A myslałaś kiedy mu powiedzieć o ciąży? Kurcze,mnie czasami tak kusi,jak mnie małe kopie...No,ale wiecie,jakby...to co mu powiem:zawstydzona/y: Poczekam jeszcze,na razie mysli,ze jestem chora:baffled:

reklama
To ja pochwalę się jeszcze moim najukochańszym chrześniakiem.Jest taki słodki i mądry:-):-):-)Zresztą, która ciocia tak nie mówi o swoim chrześniaku;-);-)

Załączniki

• IMG_0035.JPG
    IMG_0035.JPG
    75,4 KB · Wyświetleń: 70

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry