• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasik....tulę Cię bardzo mocno.....
Eytko ja juz wiem co szykuje mi M na urodzinki....hehe....bystrość....domysliłam się.......pochwalę się Wam....pierścionek ....na oficjalne zaręczyny......
A przygotowania narazie jeszcze leżą ale u Ciebie pewnie juz się cosik szykuje.....?

Agnieszka AJ :rofl2::-D:laugh2::rofl2::laugh2:więc super!! Gratulatki piekny prezent!Ależ my jesteśmy bystre...hehehheeh Poporszę o zdjęcie pięknego pierścionka po urodzinach oczywiście.:laugh2: A u mnie mam nadzieję że zacznie się remont :baffled: i nie będzie imprezki :szok: zresztą stara dupa ze mnie :cool::cool2: więc już nie musze mieć urodzin :zawstydzona/y::-D;-)

słodziutka,wiem ponieważ moja macocha pracowala przy takich zabiegach jak łyżeczkowanie,a ja ten płód zamrozilam bo mi kazała wlasnie zostawic na badania,no i w piatek była u mnie i jej pokazałam i powiedziała ze to jest właśnie płód,chociaz powiem Ci ze dałaś mi nadzieję:)

reklama
Cześć
Edytko u mnie jako tako bolą biodra ale może faktycznie robi się tam mało miejsca kruszek i torbielka rozpychają się, co do objawów to ból piersi czasem zakręci się w głowie czasem troszkę pomdli no i spać się chce, przykładam głowę i już śpię....
Nowe koleżanki witam, pomimo wszystkiego złego dobrze że tu trafiłyście z czasem nie będzie dnia zebyści choć kilku chwil nie spędziły na tym forum, tu można podzielić się swoimy smutkami i radościami, tu zawsze znajdziecie miłe słowo gdy go potrzebujecie i najważniejsze doborowe towarzystwo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry