Przy okazji witam wszystkie dziewczynki,, chyba nie dam rady wymienic wszystkie, tyle tu nas jest i nie chce nikogo pominać,, wieć witam i stare i nowe,,,,mocno tule,,,,,,,,Co u WAs, troche mnie mało ale to wina że jeszcze nie mam kompa w domu,,, no cóż tak bywa,,,, ale pamietam o was cały czas,,,,,,, co u WAS dziewczynki jakies nowiny???////u mnie jakos leci,, męczą mnie koszmary nocne, codziennie meczy mnie sen ze jestem na usg i wyrok,, poprostu przeraża mnie to,, nawet ni epotrafie się cieszyć,,, boje sie panicznie,, zreszta ja mam zawsze jakos tak bezobjawowo, tzn piersi mni enie bola, ni emdli mnie,,, tylko senna jestem i apetyt, no i sikam jak najeta to wszystko, tak pozatym to nic więcej prucz strachu,,,,,,USg mam * to jeszcze prawie 2 tyg,,,,, masakra,,,,,,,,,,,Igo\r jak narazie zdrowy,,, chodzi do przedszkola,,, ja cos mam ostatni złe dni,, nawet z M się sprzeczam,,,,,,, och ta zmiennośc nastrojów,,,,,,,,,,,,,,Do pracy chodze jak narazie ni eplanuje zwolnienia, nie widze takiej potrzeby,, raczej nie wysiedze w domu,, jak igor i tak chodzi do przedszkola,,,a nie chce go zabierać bo jak dla mnie więcej + to przedszkole,,, zrobił się rezolutny iodważny, przychodzi śpiewa, opowiada, wykonuje prace plastyczne no i przedewszystkim duzo sie uczy samodzielności,,,,,,,, także popieram że chodzi,,,,,,,,zreszta wizyte mam dopiero 22 grudnia,, nic wam nie mówiłam jak mni ei moja kolezanke potraktowała połozna,, ze ni ebedzi enas rejestrowac szybciej bo jak mamy poronic to i tak poronimy,,, pi,,,,,,,a no cóż ona taka zawsze była,,,,, nie kłóciłam sie bo tak chciałam iść,,,,,no ale swoje przebolałam,,,,,,,,,,to tyle z nowości u mnie reszte po staremu??/a co u Ws dziewczynki???Aaaaaga AJ,, co u CIebie?? jak tam Twoje sprawy mam nadzieję,że do przodu,, ALutka jak sie pracuje?? gratuluje wyników,,,Słodziutka jeszcze raz 100 lat,, zdrowia,, usg mam na )8 12 i jak pisałam panicznie się boje,,Ona,, widziałam,ze jesteś juz po 2 usg,, gratuluje kruszynki,, wkońcu ja zobaczyłaś,,hehehAga irl.. jak tam niewytrzymałaś test poszedł w ruch,hehe masz jakies objawy??Syla,,,,trzymam nadal kciuki,,,Karolka,,skarbie a u CIebie jak tam byłas u lekarza,,NIUSIA MAła,, co u WAS,, coś was mało dziewczyny ,, zreszta sama mało tu jestem????Zafasolkowane...jeżyk Miglak, also , anesto, Ona, Gabi, Guśka, Mirka, Mordoklejka, alla, kurcze tyle was jest ze ników nie pamietam,,,gapa ze mnie,,ale na mysli mam wszystkie,, dbajci eo siebie,,,,,,,,,Mirus jak KotekWróbelek jak spaiki?? juz niedługo wracacie do Polski,,DILAJLa,,, a Ty jak się czujesz, SELENKO???????/BUZIAKI,,,, jak tam?? objawy męczą CIĘ,,,,,,, jak córa cieszy sie z rodzeństwa???/pozdrawiam,,,,,KAsik, CYNICZNA pyzunia,,, i wszystkie niewymienione goraco pozdrawiam,,Nowe dziewczynki mocno tulę,, MARLENKO DLA CIEBIE OGROMNY BUZIAK...co u CIEBIE..????