• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Już jestem i wszystko nadrobiłam. Podróż minęła dobrze. Zobaczyłam mamę i czuję się spokojniejsza. Wygląda dobrze, choć czuje się słabiej i dużo leży. Dziękuję dziewczynki za wsparcie i modlitwę.

Selenka, ja nadal panikuję i podejrzewam, że tak zostanie. Cieszę się, ale też boję za bardzo się cieszyć. Spokojna jestem przez kilka dni po usg, potem staram się myśleć, że będzie wszystko dobrze, ale co jakiś czas i tak dopadają mnie doły.

Szafirku, myślę o Tobie i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Buziaczki dla pozostałych niewymienionych dziewczynek.

Witam Was dziewczynki:-)wlasnie wrocilam od gina bo byłam z wynikami Bety,mowi ze wszystko o,k i nie ma żadnych powikłań,ale za to powiedział ze o dzidziusia moge sie dopiero starac za 6-9 miesięcy:no:???????dlaczego az tyle,?????????????????pozdrawiam Was gorąco!

Aga jak się czujesz?
ogladała zdjęcia kreski sa widoczne i to na bank ciąża!
idż do lekarza od razu lepiej dmuchać na zimne, ja sie tak ostatnio ociagałam.

reklama
ola ja sie czuje normalnie:)
to moja 7 ciaza tak wiec kochana nie martw sie o mnie bo ja to juz weteranka jestem:):):)
do lekarza ide w nastepnym tygodniu:) bedzie akurat:)nic sie nie dzieje....aspirynke zapisana lykam i czekam na oznaki ciazowe bo nawet cycki mnie nie bola:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry