wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
tak to napewno od kapuchy tym bardziej ze doprawilam sie bigosikiem od mamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też to lubiłam do czasu poronienia ale od wczoraj znów oglądam ;-)Ja kiedyś namiętnie oglądałam na reality filmy o porodach.... jak by mi mojego porodu było mało hi hi hi hi. Pokazywali dużo porodów w domu, na co ja bym sie nie odważyła.
Na jedynce jest zdaje sie w poniedziałek Wielki swiat małych odkrywców- też fajny program, ale jakoś ostatnio trafić nie mogę
Mi ginka pozwoliła po 2 @.i wlasnie 9 miesiecy mam czekac??????????????????????????????bo tak mi powiedzial moj gin???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mi przykro. Trzymaj sięHey dziewczynki..nie było mnie parę dni i za chiny ludowe nie nadrobię zaległości...qrcze u mnie kolejna tragedia..1,5 tyg temu straciłam dzidziusia...a w sobotę moja teściowa dostała bardzo ciężkiego i rozległego zawału...
Bardzo się cieszę, że wszystko okDZIDZIA JEST DUZA( TAK ROZMIAROWO TYDZ DO PRZODU) MA 1,5 CM(HEHE MÓJ WIELKOLuD).... SERDUSZKO ŁADNIE BIJĘ I LEŻY SOBIE W KĄCIKU...

Mi się tak bardzo nie chce myć okienwitajcie Kochane.......
Wybaczcie ,ze tak mało sie udzielam....ale zabrałam sie za porządki....wczoraj i dziś misja okna.....buuu....juz nie moge łapkami machac....ale jeszcze tylko dwa i skończę....
PozdrawiamTrzymam kciukidostalam papiery z policji
17 tego w nastepna srode o 6-46 wieczorem mam egzamin na licencje
![]()