• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześc dziewczyny.

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe mysli i słowa,ból jest i będzie ale trzeba dalej życ.
Zaczęłam myc okna ale słońce tak świeci,że same smugi mam,do tego troszkę się pozginałam i zaczął mnie bolec brzuch,ale zaprę się i skończę chociaż to jedno okno.

Zyczę wszystkim słonecznego i ciepłego dnia:tak:

reklama
Witam Was dziewczynki:-)
Karola jest mi bardzo przykro ,ja sama wiem co znaczy śmierć kogoś bliskiego ,choć mam dopiero 24 lata to juz od dwoch lat nie mam mamy:-(i cały czas jest mi bardzo cięzko .Trzymaj się Karola,jestem z Tobą !
Kasiek bardzo się cieszę ze z Twoim maleństwem wszystko dobrze:-)i niech już tak zostanie,trzymam kciuki:-)
Dziewczynki a ja dostałam dzisiaj pierwszą @ po poronieniu :-)czekałam na nią 3,5 tygodnia i jestem tak szczęśliwa z tego powodu jak nigdy:-)pozdrawiam Was wszystkie!

Slodziutka plamienia były bardzo delikatne, a co do ich pochodzenia to lekarz nie znalazł przyczyny na USG, nic nie było widać. Może ja już tak mam, kto wie ;-)
A na lipcówkach też już mnie daaaaaaaaawno nie było. Ja jestem z tych mniej piszących i ciężko mi się tam teraz odnaleźć. Większość dziewczyn ma już co najmniej jedno dziecko i wątek jest zdominowany porównaniami do poprzednich ciąż i tematem dzieci...

Szafirku i Kasik bardzo sie ciesze że przyszła do Was @. Pamietam jaka byłam szczęśliwa jak sie@ pojawiła.
Pixella to ty juz dorosłą dziewczyne w domu masz jak sama zasypia w swoim łóżeczku.
Also fajnie że udało ci sie w końcu przespać całą noc, ale jeszcze musisz nadrobić spanko z przed kilku dni;-);-);-) Ale bedzie lenistwo.

A ja od dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim i mój szef mnie tak wkurza ze postanowiłam szybko z tego zwolnienia nie wracać. Jak juz skończę zwolnienie to złożę mu wypowiedzenie i teraz to niech on się martwi co zrobić.
Powiem Wam tak pocichutku że jak podjęłam tą decyzję że juz nie wróce to tak mi się spokojnie i lekko na serduszku zrobiło. Bardzo się cieszę że mój mąż popiera mnie w 100%. Fajnie że go mam:tak::tak::tak:
I dla Was moje drogie będę miała więcej czasu:-):-):-)

Karola strasznie mi przykro, wiem że nic nie ukoi twojego bólu...

Miglak miło cie znowu u nas widzieć..... no no 10tc..... no to trzymam kciuki za kolejne szczęśliwe 30!!!!!!!

Agusia Irl a u was to nie jest tak że jeśli już byłaś w tamtej klinice to przy następnej ciąży powinnaś od początku być pod opieką ginekologa?????? no cóż..... trzymam ogromniaste kciuki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

tak wogóle to wczoraj w pracy miałam taki kociołek że nawet nie zauważyłam jak minęły mi moje 13h pracy!!!!!!!! i nawet nie miałam czasu poczytać was:baffled:

Dzień Dobry.

Wczoraj już płakałam z bezsilności. Mdłości mnie zamęczą. Aby mi się nie nudziło, dziś dopadł Mnie jakiś wirus, kicham, mam zatkany nos i czuję ,że mnie rozkłada. Czy mogę wziąć rutinoscorbin? A może coś innego. Poradźcie proszę. Jeszcze nie jest tragicznie, jeśli będzie pobiegnę do lekarza.

Z góry dziękuję.

karola, strasznie mi przykro, wiem co czujesz, tak jak Kasik84 straciłam Mamę prawie dwa lata temu. Przyjmij moje kondolencje.

reklama
Andzi rzeczywiście co do rutinoskorbinu to nie byłabym pewna.... napewno wit. c normalna nie zaszkodzi..... a naprawdę od kataru kup sobie wodę w ampułkach i wlewaj po kilka kropel do nosa a od razu poczujesz ulgę.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry