• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiem Wróbelku, Mnie również piersi przestały boleć dopiero 4 dni po zabiegu. Więc żaden to dla Mnie wyznacznik. Ale jak napisałaś, musi byc dobrze.I tego się trzymajmy.

Zrobiłam dzis rano wyniki w Diagnostyce i staram się je ściągnąć ze strony internetowej, ale ciężko cos idzie, może własnie wpisują wyniki i przeciążony serwer.

Ostatnia edycja:
selenko to tak mozna przez internet sciagac wyniki no no to bardzo fajny sposob u nas w miasteczku jeszcze tak nie mozna ale kto wie moze juz niedlugo
juz nie moge sie doczekac kiedy wroce do polski

reklama
u mnie z apetytem już lepiej a z objawami różnie...czasem wieksze są czasem słabsze..juz się przyzwyczaiłam, ze moge i wcale ich nie miec a dzidzia napewno rosnie....i ma sie dobrze, tydzien temu miałam usg i mimo zerowych objawów widziałam ktosika...a w niedziele mnie dopadło.. żygałam i mdłości mialam i ból zoladka...wczoraj po raz drugi w ciazy zjadlam kilka kanapek z białym serem i sledzika w occie :-)...i nawet czułam się dobrze....dziś płatki czekoladowe na mleku..oj coraz lepiej ze mna :-) oby juz tak zostało :-)

a ja byłam na długim spacerku i pod choinke kupiłam sobie puder, cienie do oczu i róż isadory :-) i jestem happy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry