• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam!!
Oj dziewczyny ale wy macie tempo,widac ze jestescie bardzo ze soba zrzyte,nie moge nadarzyc czytac a co dopiero cos napisac,ale to tez przez ta roznice czasu,jak ja wstaje to u was juz popoludniu.:-D

Troszke mialam mdlaca nocke juz myslalam ze powoli minely a tu wrocily ze zdwojona moca.
Tez sie zastanawiam czy wszystko w porzadku bo jakos nie moge przytyc,a to juz prawie 15 tydz.no ale to przez te mdlosci,no i nie moge patrzec na zadne mieso wedliny i slodycze,moze niedlogo troszke sie unormuje.:happy2:

Uciekam na pare minut bo musze skoczyc z mala do apteki a przyokazji i moja psine przewietrzyc.Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.

Syla, super będziecie mieć niezłą wyżerkę. Ja to uwielbiam swojską kiełbaskę, mój tata zawsze na święta robi białą i wędzoną i też szynkę wędzi. Zawsze z siostrą składamy zamówienie. Sąsiad ma małą wędzarnię i z niej korzysta. To nie to samo co kupna, mniam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry