• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kingus szansa jak najbardziej jest tyle ze jak jest niski trza brac od pierwszych tygodni ciazy jakis progesteron zeby wspomoc cialko zolte

mam laptopa ale fajnie co dwie glowy to nie jedna
buzka

trzymam kciuki za 2 krechy ...ja w tym cyklu nie licze na pozytywny test...malo bylo przytulanka hmmm...

DOBRANOC

Ostatnia edycja:
U mnie w święta jest tradycją zapalenie pęcherza... Jakżebym mogła wyłamać się z owej tradycji? Mamo... trzeci dzień zdycham... woda i urosept... Problem w tym, że na mnie nie wiele już farmaceutyki działają (w końcu to taka przypadlość jeszcze z dzieciństwa - wrodzona wada, guz etc.). Nie powiem, Luby też przeszkadza mi skutecznie w dojściu do siebie i co mi lepiej, to mnie "dociera"... Ale jak tu się mu oprzeć???? No... i zdycham... Piję tą wodę hektolitrami i planuję przeprowadzkę gdzieś blizej kibelka...

Zapalonko... no... tak właśnie się oddala moja wizja II...

Ofcourse, że wigilijne życzenia musiały się otrzeć o "dzidziusia"... Czy to miłe było? Czy jakieś dobre, życzliwe fluidy temu towarzyszyły? Nie. Była to jedynie forma grzecznościowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry