• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
uff... Święta Święta i po Świętach...

czytałam przez Święta co się u Was dzieje ale nie miałam weny do pisania...
miały to być najpiękniejsze Święta w naszym życiu... ale wyszło zupełnie odwrotnie...
co jakiś czas dopada mnie smutek...wtedy zaczynam płakac a mój M przychodzi i pyta czy potrzebna reanimacja... i wtedy tak mocno przytula...i od razu nabieram wiary w to że będzie lepiej...

Dziaisj byłam u swojej ginki... powiedziała że starać się mogę za 3-4 m-ce... najbezpieczniej za 6... ale ja nie wiem czy wytrzymam...czy wytrzymam aż 6...

Mam do Was pytanie... bo dwóch ginów mi powiedziało co innego... jak jest ze współżyciem...? jedna mi powiedziała że dopiero po pierwszej @ po zabiegu a teraz inna mi powiedziała że można ale z zabezpieczeniem...żeby przypadkiem nie zajść w ciąże... wiecie coś na ten temat...?

Ilona śliczna suknia :-) Pamiętam jak wybierałam swoją... przymierzyłam tysiące ;-) a wybrałam pierwszą którą założyłam ;-)

pozdrawiam Was bardzo serdecznie !!!
fajnie że jesteście :happy:

wiadomo zdarzaja sie tez takie dni kiedy juz jestem calkiem zrezygnowana ale M zawsze mnie pocieszy
a robilas jakies badania Anetka ??? bo moze lepiej zrob
mi ginek dal kilka badan ale na jedno to sama wpadlam zeby zrobic i cale szczescie ze zrobilam bo mogla by sie historia powtorzyc

Czesc Dziewczynki!!!
Daje znać, że zyje i uciekam do Mężusia. Ma on jeszcze tydzień urlopu i kazda chwile spedzamy razem:-):-):-):-):-):-):-).
Pozdrawiam cieplutko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry