• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niestety występowanie wady genetycznej tzw. łamliwość kości. Po wywiadzie z genetykiem zalecił wykonanie amniopunkcji. Byłam w poniedziałek.

Ryzyko wynosi od 0,5 do 1 %, ale istnieje. Fakt. Nie zaryzykuję jednak, patrzyłam jak umiera córka mojego brata leżąc w inkubatorze pod kroplówka z morfiny. Takie dzieci nie mają szans. Miała zaledwie 3 tygodnie.

╔══╦══╦══╦═ ═╗
╚═╗║╔╗║╔╗║╔ ╗║
╔═╝║║║║║║║╚ ╝║
║╔═╣║║║║║║╔ ╗║
║╚═╣╚╝║╚╝║╚ ╝║
╚══╩══╩══╩═ ═╝
══ SYLWESTER ══
╔══╦══╦══╦══╗
╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
╔═╝║║║║║║║╚╝║
║╔═╣║║║║║╠═╗║
║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║
╚══╩══╩══╩══╝
═ HAPPY NEW YEAR═

.......*o*o*o*o*o*o
.........o_o_oo_o_o
....... (´´´´´´´´´´)
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|´´´__´´´|
.........|´´ /´´\´´|
.........|´´ \__/´´|
.........|´´2009´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
........„” ******* “„
......„” ********** “„
...../ ************* \
...„” ************** “„
../*****************'\
. |******************|
. |******************|
. |'============='|
. |...........................|
. |.........Happy..........|
. |...........New.......... |
. |...........Year..........|
. |..........2009.......... |
. |.......................... |
. |..........Ҩĭĭт∂.......... |
. |'============='|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
..\'*****************'/
...=============
═ Bardzo dużo miłości,
═ mało w życiu trudności,
═ dużo bąbelków w szampanie,
═ kogoś kto zrobi śniadanie,
═ a na każdym kroku
═ szczęścia w Nowym Roku

Witajcie jeszcze w starym roku.......
Mam nadzieję że w nowej kreacji nie będę wyglądać źle bo będzie wstyd:baffled: ale nie spodziewajcie się po mnie wystrzałowej bo ja raczej jestem z tych prostych babek i nie znoszę falbanek i tego typu ozdóbek......

Agusia czekamy na wiadomości..... Wróbelku mam nadzieję że też masz dostęp do neta?????????

Andzi to bardzo się cieszę że już nosisz w sobie takiego ogromniastego maluszka..... i mam nadzieję że następne badanie będzie tylko formalnością......

życzę wam wszystkim aby ten nadchodzący rok przyniósł tylko uśmiech, a jeśli będą łzy to tylko radości..... każdy nowy rok jest jakimś nowym etapem w naszym życiu..... i może być już tylko lepszym......

Życzę Wam aby ten nowy 2009 rok obfitował w rodość i aby na naszych twarzach już na zawsze zagościł uśmiech !!! Spełnienia marzeń Dziewczyny !!!

Jak fajnie że jesteście...:-)

reklama
Ech a ja sie własnie dowiedzialam, ze M bedzie siedziec w pracy do 17 i że musze jechac do domku busikiem, a tak mi sie nie chce.....tu juz totalne pustki....juz prawie nikogo nie ma....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry