• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola no własne probujemy ale jakieś same do dupy filmy lecą a poza tym to jakoś nastroju zupełnie brak. Dobrze że mam drineczka to może poprawi mi się humorek

reklama
hej dziewczynki
my tez w domku
moze przejdziemy sie potem na rynek bo jkis koncert chyba jest, ale jest -5 stopni i nie chce mi sie za bardzo, leze sobie i nic nie robie:-)

troche mnie mdli od tego duphastonu,leze sobie i mysle czy tym razem sie uda...boje sie cholernie...

My też pidżama party :), synek mały mama dopiero co wyszła ze szpitala z czego bardzo się cieszę wiec jesteśmy sobie w trójeczkę... sączymy drineczka synek soczek już drugą szklankę... ale i tak się cieszę ze to już ostatni dzień tego roku Agi zawsze zostaje Ci cały karnawał, sukienka nie zniknie :)

Przyjemności w dotyku,
Słodkości w przełyku,
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Tupotu małych nóżek,
Oraz by rok cały,
Poprostu był wspaniały!!!!

Całuje Was kochane.

Tym co balują.. zabawy do białego rana!
Tym co zostały w zaciszu swojego domku - spokoju i usmiechu.

Alutka... a gdzie zdjątko???

Agula Irl cieszę się że wszystko gra! Super.

Agatko, Sylwia, Kasiu-Szafirku,Karolka,Dosia,Gabi i wszystkie nie wymienione :-):-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Kochane, ja siedzee u tesciow i mysle wlasnıe o Was wszystkich.
czego wam zyczyc na ten nowy rok? Zdrowia to oczywiste, zafasolkowania dla oczekujacych, dla dwupakow szceslıwych rozwiazan, ale oprocz tego zycze wıary w pomyslnosc, wytrwalosci, cierpliwosci, sil na pokonanie trudnosci, usmiechu na codzien, radosci, i mılosci kazdego dnia.
Spelnienia marzen nawet tych najbardziej skrytych.
szczesliwego Nowego Roku.

Kochane wszystkiego co najlepsze dla Was aby spełniło się w tym nowym 2009 roku, niech przyniesie on mnóstwo radości i szczęścia, niech spełni się najskrytsze marzenie każdej z was tego właśnie Wam życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry